Lüleburgaz Belediyesi her kesimden gençlerin sorunlarını dinlemelidir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

19 Mayıs'ta Lüleburgaz Belediyesi, Belediye Başkanı Sn. Murat Gerenli'nin katılımıyla her kesimden gençlerin sorunlarını ve önerilerini dinleyeceği halka açık panel düzenlemelidir.

Lüleburgaz Liseli, Üniversiteli, Girişimci, Sanatçı, Sporcu, Engelli, İşçi, İş arayan ve bir çok farklı alanda bulunan yetkin gençlerin yaşadığı çağdaş kentlerimizden biridir. Her bir gencimiz bu kenti ileriye götürecek potansiyeldedir.

Sene içerisinde yapılan toplantılarda ağırlıklı olarak Liseli genç arkadaşlarımız dinlenmiştir ancak Lüleburgaz'da diğer kesimlerden gençlerin sorunları ve önerileri büyük ölçüde dinlenmemiştir.

Atatürkçü gençler olarak 15-19 Mayıs tarihleri arasında basına açık yapılması gereken bu toplantı tüm Türkiye'ye örnek olacaktır. Sorunlar dinlenecek, çözüm önerileri geliştirilecek ardından ise ölçülebilir hedefler belirlenerek takibi gençler tarafından yapılacaktır ve 3 ayda bir aynı toplantının halka açık şekilde tekrar yapılması sağlanacaktır.

Atatürk'ün "Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz"  sözüyle Cumhuriyeti emanet ettiği biz gençlerin bu kampanyasını imzalayın , gençler ve kurumlar arasındaki bürokrasiyi kaldırın.

Lüleburgaz Belediyesinden İsteklerimiz:

- Lüleburgaz Belediyesi gençlik paneli için tüm kanallardan kente duyuru yapsın.
- Panel ulaşımın kolay olduğu bir yerde halka ve basına açık şekilde gerçekleşsin.
- Panele her gencin ötekileştirilmeden katılımı sağlansın.
- Her kesimden gençlerin sorunları Belediye Başkanı düzeyinde katılım sağlanarak dinlensin.
- Geliştirilen çözüm önerileri gençlerden oluşacak temsilciler ile birlikte geliştirilsin.
- 15-19 Mayıs arası ilk toplantı gerçekleşsin.
- Her 3 ayda bir tekrarlansın.