Kuyruğundan iple bağlanıp öldürülmüş kedi için adalet isteyin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 75.000.

Konu: Boğularak Öldürülen Sokak Kedisi İçin Adli-İdari İşlem Başlatılması Talebimiz Hk.

Dağıtım: BİMER, İçişleri Bakanlığı, Orman Su İşleri Bakanlığı- Bölge ve Şube Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü-Asayiş Daire Başkanlığı; İl-İlçe Emniyet Müdürlükleri-Valilik, Kaymakamlıklar, İl ve ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri.

T.C.
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI
15. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
SİVAS ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NE

Sivas Şehit Ahmet Eyce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin demirlerinde bir sokak kedisi bağlanıp boğularak öldürülmüştür. Bu vahşice eylemi yapıp kamuoyunda infiale sebep olan şahıs ya da şahısların tespit edilmesini ve 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanununun ilgili maddeleri uyarınca cezalandırılmasını talep ediyorum.

Söz konusu eyleme ait video paylaşım linki: https://goo.gl/A15jeo

Soruşturmaya dair yapılacak adli-idari işlemler ve müracaatıma ilişkin, tarafıma, 4982 ve 3071 sayılı yasalar gereği bilgi verilmesini emir ve müsaadelerinize saygılarımla arz ederim.

Ek 1: Video: https://goo.gl/A15jeo

Bugün DOST imzanı bekliyor!

DOST DERNEĞİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kuyruğundan iple bağlanıp öldürülmüş kedi için adalet isteyin.». DOST ve imza atan diğer 58.272 kişiye katıl.