Kurubük giderse, Datça da gider. Bırakın Kurubük olduğu gibi kalsın.

Doğrulanmış başarı

Kurubük giderse, Datça da gider. Bırakın Kurubük olduğu gibi kalsın.

Bu kampanya 8.777 destekçi ile değişim yarattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafına Reyhan Babataş bu kampanyayı başlattı

Datça ilçe merkezine 25 kilometre mesafedeki Mesudiye Mahallesi'nde, Ovabükü ile Palamutbükü arasındaki yol üzerinde bulunan halkın kullanımına açık, Kurubük Koyu'nun kiralanması için ihaleye çıkılıyor. Muğla Valiliği'ne bağlı Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) tarafından kiralanacak 1.700 metrekarelik koy için 26 Ocak'taki ihale öncesinde şartname hazırlandı. Şartnamede 6 metrekarelik 1 büfe, 16 metrekarelik 2 pergole grubu, her biri 7 metrekare genişliğinde kadın ve erkek için 4 adet duş ve soyunma kabinleri yapılması yer alıyor. Yıllık kira bedeli olarak 40 bin liradan açılacak ihaleyi alan firmanın şartnamade yapılması gerekenleri yerine getirirek 2 yıllığına koyu işletebileceği açıklandı.

Bu masum bir hizmet hareketi değildir. Kurubük koy olarak kalmalıdır.Halk tarafından ücretsiz kullanılan ve şu anda hiçbir yapının bulunmadığı bu koyun kiralanmasına karşıyız.

Kıyılar halkındır. Lütfen Datça'ya da, Kurubük'e de, kendimize de yazık etmeyelim. Kurubük'e sahip çıkalım. Yoksa yarın çok geç olacak.

Bu ihalenin iptal edilmesi için lütfen kampanyayı imzalayarak birbirimize destek olalım.

Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 8.777 destekçi ile değişim yarattı!