0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Her yıl olduğu gibi bu sene de on binlerce büyükbaş ve küçükbaş hayvan dostlarımızın bilinçsiz eller tarafından katledileceği gün Kurban Bayramı yaklaşmaktadır.  Müslümanlar olarak ibadet gelenek ve göreneklerimizin yitirildiği bu günlerde hayvan dostlarımızın en az acı çekerek bu durumdan kurtulmalarını Allah katına ulaşmalarını istiyorum.

Televizyonlarda haberlerde hayvanların acı çekmesini, küçük bedenlerinin çeşitli yerlerine faça atılarak usulsüz kesim yapılması, acı çektirme, vurmak yasaklanmalı. Sayısız kişinin hayvan dostlarımızı taş ve sopa ile yaralayıp ,bıçak ile saldırarak öldürülmesini izlemek istemiyorsanız sizde lütfen bir imza atın! Müslüman olmanın, kurban kesmenin bir ibadet şekli olduğunu unutan, vahşi, acımasız, usulsüz kesim yapan insanlar için ağır cezaların gelmesi şart! Usulsüz acı çektirerek küçükbaş büyükbaş kesimi yasaklansın ve acı çektiren vatandaşlarımıza ağır cezalar getirilsin! Caydırıcı olsun. Bayram adı altında vahşetin seyircisi olmayın, çocuklarımızı bu görüntülerden korumak bizim elimizde. Kesim yerlerinin devletin gösterdiği yerlerde, devletin veya özel şirketlerin tayin ettiği yetkili kasaplar dışında kesim yapılması yasaklansın ve kesim süreci denetlensin!! Müslümanlar olarak Allah'ın verdiği cana zulüm ve işkence edilmesinin hiç bir affı yoktur ve olmamalıdır. Allah katında bu çok günah ve caiz olmayan bir davranıştır. Ülkemiz için bu tür acı görüntüler yaşanmamalıdır, herkes bayramını fitre ve zekatını doğru bir şekilde yaparak, iyi niyetini kaybetmeden usullerine uygun kesim yapmalıdır. Kaçak ve usulsüz kesim hayvanlara işkence edilip öldürülmesini istemiyorsan bir imza da sen at.

Bu durumu değiştirmek bizim elimizde haydi hep birlikte bu işkenceye son verelim.Türkiye kana boğulmasın, denizler sokaklar göller parklar kan gölüne dönmesin, hayvan dostlarımız acı çekmesin, usulüne uygun kurban edilerek Allah katına kavuşsun. Lütfen Yardım edelim. Onlar Rabbimin yarattığı sessiz kullarıdır.

Bugün Lale imzanı bekliyor!

Lale Serim bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kurban Bayramı - Usulsüz kesim/ Acı çektirme ve işkence yasaklansın Ağır Cezalar verilsin». Lale ve imza atan diğer 2.031 kişiye katıl.