Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 37.268 destekçi ile değişim yarattı!

''Bir beden büyük almayın. Seneye de giymem. Moda neyse onu giyerim.''

''Büyüyünce ne olacağımızı bilmiyoruz ama şık olacağımız kesin.''

Bugün karşılaştım bu billboardlarla. Neye uğradığımı şaşırdım. Genç nesilin bu mentaliteyle yetişme ihtimali bile yeterince korkunçken dev afişlerle bunu propaganda haline getirmek, maddi anlamda sıkıntı çeken ailelerin çocuklarını içerisine soktuğu durum, çocuk yaşta farkına varılmaması gereken ''moda'' olgusu Koton firması yetkililerinin satış kaygısının yanında bir hiç sanıyorum. Lütfen Koton'un çocuk istismarına sessiz kalmayın, imzalayın, paylaşın. Teşekkürler.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Koton: ''Bir beden büyük almayın. Seneye de giymem. Moda neyse onu giyerim.'' gibi çocuklara olumsuz örnek olması muhtemel propagandaları kınıyor, Koton'un billboardlarını kaldırmasını istiyoruz.». N ve imza atan diğer 37.267 kişiye katıl.