Köpek yiyen çinlileri boykot et, Çin malı veya Çin de üretilen ürünleri kullanma!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
http://koreananimals.org/dogs/ ve tarafına SİNAN DOĞAN bu kampanyayı başlattı

Liçi ve Köpek Yeme katliamı, yaygın olarak bilinen adıyla Yulin Köpek Yeme katliamı, Çin'in Yulin, Guangxi şehrinde yaz gün dönümü sırasında geleneksel olarak düzenlenen köpek eti ve liçi yeme katliamıdır. Festival, hayvan refahı nedeniyle hem ülke için de hem dünya da eleştirilmektedir. 2009 yapılan bu katliam 21 ile 30 Haziran günleri arasında yapılmaktadı. Katliam sırasında yıllık 10.000 köpek katledilmektedir. Bu rakamın 2015 yılı itibarıyla 1000'e düştüğü düşünülmektedir.[2] Festival boyunca köpekler ahşap sandık ve metal kafeslerde tutulur. Festival katılımcıları köpekleri sandık veya kafeslerden aldıktan sonra köpeği keser ve yer. Ya da diri diri kaynayan kazana atarlar. Bu vahşete dur demek için dünyaca ünlü markaların çin de üretilen ürünlerini veya çin mallarını kullanma, kullandırma. Bu kampanyanın daha çok kitleye ulaşması için sen de imzala ve bu katliamın durmasına katkı da bulun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.