Mevlana Hazretlerinin Türbesinde Ney Çalınmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

sayın ilgili sizlere bu satırları içim sızlayarak yazıyorum Konya da Mevlana hazretlerinin türbesini ziyarete gittim aman oda ne içerde bir ney sesi bant dan.. O an için dedim BU büyük zat burada bu neyi çalanlara burada çalmaya izin verenlere bu ney çalmalarından vazgeçsinler diye dua ediyordur ..dedim Çünkü büyükler vefat ettiklerinde kınından çıkmış kılıç gibidirler... Adnan Şenses in Müslüm Gürses in Zeki Müren in mezarlarının başında bestelerimi çalıyor yoksa kuranı kerimmi okunuyor hiristiyan mezarlıklarında bile çan çalmıyor sizlerden ricam orada yatan O büyük zat in şefaatine ermek için bir an önce bu günahdan vazgeçilmesi için çaba gösterelim Orda müzik çalıyor aynı yerde nemazda kılınıyor. sizlere yalvarıyorum bu hatayı düzeltip bu büyüklerin şefaatine nail olalım.. Saygılarımla

Bugün Şirzat imzanı bekliyor!

Şirzat Nuranel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «konya@icisleri.gov.tr;konyatourism@kultur.gov.tr;bimer.gov.t;ur.gov.tr;cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr;: Mevlana Hazretlerinin Türbesinde Ney Çalınmasın». Şirzat ve imza atan diğer 98 kişiye katıl.