Her bir imza bir avuç mama!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bu kampanyayi paylasarak sessiz dostlarımızın sesini duyurabilirsiniz!!

Sokaklarda yaşam mücadelesi veren dostlarımız Allah'ın bizlere emanetidir.Onlar bizim mahallemizin sakinleri,kimimizin can dostu, yoldaşı...Her canlinin tipki biz insanlar gibi duyguları ve temel ihtiyaclari vardir...Sokak canlarının zaruri ve en temel ihtiyaçi aç olan karınlarının doymasi. Konya'da sayica az  gönüllü insanımız sokak hayvanları için mücadele etmektedir.Mücadele diyoruz çünkü  herkezin belli bir geliri olması ve bunu hem kendi ihtiyaçları için hemde sokak canlari için kullanmak oldukça zor yetişmek mümkün değil... Konya'da bu konu ile oldukça yetersiziz... Amaçların sadece karınlarını doyurmak olan bu canlar için belirli noktalara;

*mahalle arasında yaşayan ve mahalle sakinleri tarafin sürekli dislanan,

*şehir merkezinde kapalı çöp konteynerlarinda yemek bulmaları zorlanan

*sanayi bölgelerinde fabrika atikları yiyerek zehirlenen,

*sayı olarak 2000 i geckin canın bulunduğu şehir çöplüklerine