KONYA ATATÜRK STADYUMU ve SPOR TESİSLERİ YIKILMASIN Kampanyaya imza ver.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Konya Atatürk Stadyumu'nun olduğu alan Konyalı bir hayırsever tarafından ''SADECE VE SADECE BU ALANIN SPOR AMAÇLI OLARAK KULLANILMASI ŞARTI'' ile bağışlanmıştır. Türkiye'nin ilk veledromu Atatürk Stadyumu'nun içerisindedir. Ayrıca Kapalı tribün o zamanın teknolojisi ve şartları dahilinde yapılan nadide eserlerdendir.

Stadyumun da bulunduğu ATATÜRK SPOR SİTESİ'nin giriş kapısını ve hemen girişte bulunan taş binayı Koruma Kurulu koruma altına almıştır. Konyamız halkına ve gençlerine uzun zamandır hizmet eden ve uzun zaman boyunca da hizmet etmeye olanaklı bir tesistir. Bu tesiste 2 adet yüzme havuzu, 2 adet kapalı spor salonu, biri UEFA standartlarında olmak üzere 3 adet futbol sahası, 3 adet teniskort, 1 adet veledrom, 6 adet basketbol potası, sosyal tesisler, judo, karate, güreş ve cimnastik salonları bulunmaktadır.

Büyükşehir Belediyesi bu alandaki bu güzide tesisi yıkmak ve üzerine sosyal tesisler yapmak istemektedir. Neden böyle rantı yüksek olan, halkın verimli bir şekilde kullanmakta olduğu bir tesis yıkılır? Bu tesisten şehir içinde oturan gençler, orta yaşlılar hatta ve hatta yaşlılar yararlanmaktadır. Sosyal tesislerin başka bir yere yapılması pekala olanaklıdır. Belediye yetkililerinden konu hakkında duyarlılık istiyoruz. Ayrıca sayın Belediye yetkililerine ve Belediye Başkanımıza şunu da tekrar hatırlatmak istiyorum; Yukarıda da belirttiğim gibi yıkmak istediğiniz tesisin bulunduğu alanı KONYALI BİR HAYIRSEVER, SADECE VE SADECE SPOR AMAÇLI KULLANILMASI ŞARTI ile bağışlamıştır. Böyle güzide ve kullanışlı bir tesisin yıkılmasına ve ranta kurban gitmesine gönlümüz razı değil.

Facebook adresi; https://www.facebook.com/groups/151040364969711/

Bugün s.gökhan imzanı bekliyor!

s.gökhan cimcim bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KONYA ATATÜRK STADYUMU ve SPOR TESİSLERİ YIKILMASIN». s.gökhan ve imza atan diğer 3.040 kişiye katıl.