Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: KONAMI KONAMI ve 12 diğer muhatap daha

PES 2014'te Türkiye Spor Toto Süper Lig'ini Görmek İstiyoruz.

Biz oyun severler olarak 15 yaşından 50'li yaşlara kadar binlerce arkadaş KONAMI şirketinin yapmış olduğu Pro Evolution Soccer Futbol oyununu faal olarak oynamaktayız. Bu oyun sadece basit bir bilgisayar oyunu olmaktan ziyade ligimizin ve kulüplerimizin dünya pazarında müthiş bir reklamını sağladığını bilmekteyiz. Bu pazarda ne yazikki PES 13 itibari ile sadece Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yer almakta, bizler Galasaraylı-Fenerbahçeli-Beşiktaşlı-Trabzonsporlu-Bursasporlu vb. ülkemizin mükemmel kalitede olan takımlarımızı bu oyunda göremezken ülkemizin gerek UEFA ülke sıralaması gerekse Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonunun yapmış olduğu Lig zorluk sıralamasında yanına dahi yaklaşmayacak ligler sırf ülke futbol federasyonunun akıllıca almış olduğu toplu lisans kararları nedeni ile oyunda yer almaktadır.

Ülkemizde özellikle uluslararası platformda kendini ispatlamış son derece mükemmel kariyerlere sahip yabancı Didier Drogba-Burak Yilmaz-Wesley Sneijder-Dirk Kuyt-Raul Meireles-Manuel Fernandes-Fernando Muslera-Felipe Melo-Moussa Sow-Milos Krasic-Hugo Almeida vb. ismini sayamadığımız nice yıldızlar ve bir o kadar da yerli yıldızlarımız varken;

Liginde bırak bir yıldızı barındırmayı bizim 2. Lig ekiplerimizde bile oynayamayacak futbolculardan oluşan ligler sırf bu toplu lisans prosedürünü yapabildikleri için oyunda yer almaları bizleri çok ama çok üzüyor.

Bizler oyun KONAMI şirketinin yapmış olduğu PES Serisi oyunseverler olarak PES 14 (2014) serisinde lisansların toplu olarak tek elden federasyon tarafından yapılarak oyunda bulunmasını ve ülkemizin ligini dünyanın diğer tarafıdaki insanlarında bilmesini ısrarla istiyoruz.

Saygılarımla,

Tugay OKTAY

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
    KONAMI
  • Mert AYDIN
  • Hıncal ULUC
  • Rıdvan DİLMEN
    HABETÜRK GAZETESİ
    AMK GAZETESİ
    FOTOMAÇ GAZETESİ
    FANATİK GAZETESİ
  • SPOR BAKANI
    SUAT KILIÇ
  • TFF İl Başkan Yardımcısı
    Ufuk Tatar
  • TFF İl Başkanı
    Yemen Ekşioğlu
  • TFF
    GALATASARAY SK

Tugay Oktay bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 9.106 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Tugay imzanı bekliyor!

Tugay Oktay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KONAMI: PES 2014'te Türkiye Spor Toto Süper Lig'ini Görmek İstiyoruz.». Tugay ve imza atan diğer 9.105 kişiye katıl.