Petition Closed
Petitioning KONAMI KONAMI and 12 others

PES 2014'te Türkiye Spor Toto Süper Lig'ini Görmek İstiyoruz.

Biz oyun severler olarak 15 yaşından 50'li yaşlara kadar binlerce arkadaş KONAMI şirketinin yapmış olduğu Pro Evolution Soccer Futbol oyununu faal olarak oynamaktayız. Bu oyun sadece basit bir bilgisayar oyunu olmaktan ziyade ligimizin ve kulüplerimizin dünya pazarında müthiş bir reklamını sağladığını bilmekteyiz. Bu pazarda ne yazikki PES 13 itibari ile sadece Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yer almakta, bizler Galasaraylı-Fenerbahçeli-Beşiktaşlı-Trabzonsporlu-Bursasporlu vb. ülkemizin mükemmel kalitede olan takımlarımızı bu oyunda göremezken ülkemizin gerek UEFA ülke sıralaması gerekse Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonunun yapmış olduğu Lig zorluk sıralamasında yanına dahi yaklaşmayacak ligler sırf ülke futbol federasyonunun akıllıca almış olduğu toplu lisans kararları nedeni ile oyunda yer almaktadır.

Ülkemizde özellikle uluslararası platformda kendini ispatlamış son derece mükemmel kariyerlere sahip yabancı Didier Drogba-Burak Yilmaz-Wesley Sneijder-Dirk Kuyt-Raul Meireles-Manuel Fernandes-Fernando Muslera-Felipe Melo-Moussa Sow-Milos Krasic-Hugo Almeida vb. ismini sayamadığımız nice yıldızlar ve bir o kadar da yerli yıldızlarımız varken;

Liginde bırak bir yıldızı barındırmayı bizim 2. Lig ekiplerimizde bile oynayamayacak futbolculardan oluşan ligler sırf bu toplu lisans prosedürünü yapabildikleri için oyunda yer almaları bizleri çok ama çok üzüyor.

Saygılarımla,

Tugay OKTAY

Letter to
KONAMI KONAMI
Mert AYDIN
Hıncal ULUC
and 10 others
Rıdvan DİLMEN
HABETÜRK GAZETESİ HABETÜRK GAZETESİ
AMK GAZETESİ AMK GAZETESİ
FOTOMAÇ GAZETESİ FOTOMAÇ GAZETESİ
FANATİK GAZETESİ FANATİK GAZETESİ
SPOR BAKANI SUAT KILIÇ
TFF İl Başkan Yardımcısı Ufuk Tatar
TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu
TFF
GALATASARAY SK GALATASARAY SK
Sayın KONAMI ve TFF yetkilileri, sizlere biz Futbol oyun hayranları olarak sıkıntımızı dile getirmek üzere bu maili göndermek zorunda kaldık.

Biz oyun severler olarak 15 yaşından 50'li yaşlara kadar binlerce arkadaş KONAMI şirketinin yapmış olduğu Pro Evolution Soccer Futbol oyununu faal olarak oynamaktayız. Bu oyun sadece basit bir bilgisayar oyunu olmaktan ziyade ligimizin ve kulüplerimizin dünya pazarında müthiş bir reklamını sağladığını bilmekteyiz. Bu pazarda ne yazikki PES 13 itibari ile sadece Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yer almakta, bizler Galasaraylı-Fenerbahçeli-Beşiktaşlı-Trabzonsporlu-Bursasporlu vb. ülkemizin mükemmel kalitede olan takımlarımızı bu oyunda göremezken ülkemizin gerek UEFA Ülke sıralaması gerekse Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonunun yapmış olduğu Lig zorluk sıralamasında yanına dahi yaklaşmayacak ligler sırf ülke futbol federasyonunun akıllıca almış olduğu toplu lisans kararları nedeni ile oyunda yer almaktadır.

Bizler oyun KONAMI şirketinin yapmış olduğu PES Serisi oyunseverler olarak PES 14 (2014) serisinde lisansların toplu olarak tek elden federasyon tarafından yapılarak oyunda bulunmasını ve ülkemizin ligini dünyanın diğer tarafıdaki insanlarında bilmesini ısrarla istiyoruz...

Bilgilerinize arz ederiz.