Konak Belediyesi Veterinerlik işlerinde 2. Hayvan Ambulansı hizmete sunulsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

İzmir -Konak Belediyesine bağlı Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün bünyesinde yalnızca 1 Hayvan Ambulansı bulunuyor. Bu birimin çalışmakla sorumlu olduğu alan çok büyük olduğu için acil bir yaralanma olduğunda bile yardıma gelemiyor. Kedi ve köpekleri yakalamak sivil kişiler tarafından çok zor oluyor, hatta çoğu zaman maalesef yakalanamıyor. Bu birimle iletişime geçtiğimizde yalnızca 1 Ambulansın bulunduğunu ve onun da o an başka bir yerde olduğu söyleniyor. Ambulansın gelmesi için hasta-yaralı hayvanların başında 5-6 saat beklememize rağmen genellikle Ambulans ekibi gelmiyor. Çalışma saatleri 17:30da son bulduğu için artık gelemeyeceklerini belirtiyorlar. Daha önce bu konuyla ilgili sorunu İzmir Büyük Şehir Belediyesi'ne ve Konak Belediyesi'ne ilettim. Ancak kimse çözüm bulmadı. Çözüm bulmak bir kenara, yanıt dahi verilmedi. Bu yüzden bu imza kampanyasına katılmanızı rica ediyorum. Lütfen kampanyayı destekleyin, hep birlikte bu birime 2. bir Ambulansın gerekli olduğunu iletelim.

Bugün Gizem imzanı bekliyor!

Gizem Şahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Konak Belediyesi Veterinerlik işlerinde 2. Hayvan Ambulansı hizmete sunulsun». Gizem ve imza atan diğer 538 kişiye katıl.