Konşuk Honda Ölüme Davetiye Çıkarıyor!!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Merhabalar arkadaşlar;

Bende bir çoğunuz gibi motor sevdalısıyım ve 2014 model  CBR250R sahibiyim ,  "daha doğrusu sahibiydim "...

Motorum 21.000 km de iken ciddi bir şekilde arızalandı ve Konsuk motorda motorun en önemli parçaları olan piston,silindir,krank vs. değişti.Buraya kadar hiçbir sorun yok ancak olaylar buradan sonra başlıyor :

Motor aksamı yenilendiği için 1000 km sonra tekrar bakıma götürdüm.Ancak bakımdan sonra bile motorumdan garip sesler geliyordu lakin servis ilgilenmedi.Sonra E5 de normal trafik akış hızında giderken motorumdan patlama sesi gibi bir ses geldi.Ben lastigin patladigini düşünüp arka frene basmadan,tüm korku ve dikkatimle- sanırım o an adrenalinden bende patlayacaktım- zar zor da olsa motorumu durdurabildim.İndiğimde teker yağ içinde , motor blok patlatmış vaziyetteydi.

Ölümden döndüm!!!

Ölümden....

Daha yeni yapılmış bir motor nasıl bu hale gelir aklım almıyor?Aklımın almadığı asıl durum ise şu:

Tekrar Honda Konsukla görüştüğümde bu sefer ne deseler beğenirsiniz?<<Kullanıcı hatası!!>>

Orhan babanın da dedigi gibi hatasız kul olmaz… Eyvallah. Ancak 1000 km önce garanti kapsamında yapılmış bir motorun kullanıcı hatası dolayısıyla bu hale gelmesi abesle iştigaldir!

Ölümden dönen ben, motorun kaymasi,  bariyerlere girmem an meselesi olan ben MOTORDAKI ARIZA KULLANICI HATASI! Honda’nın hatasını kabul ederek bir müşterisini ölümden döndürmesinin sonuçlarını yaşamasını  istiyorum ve desteklerinizi bekliyorum: )

Aynı serviste farklı sebeplerden mağdur edilen cbr125 kullanıcısı arkadaşımın kampanyası : https://www.change.org/p/honda-t%C3%BCrkiye-t%C3%BCketici-haklar%C4%B1n%C4%B1-ihlal-ediyor-hondatr

Bugün enes imzanı bekliyor!

enes diyer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Konşuk Motor, Honda: Konşuk Honda Ölüme Davetiye Çıkarıyor!». enes ve imza atan diğer 2.621 kişiye katıl.