Kampanya Kapatıldı

BELLA'NIN ölümüne sebep olan yetkililerin cezalandırılması

Bu kampanya 24.256 destekçi ulaştı

BELLA'lar ÖLMESİN !

İl sınırlarınız da yerel yönetimler tarafından tamamen görsel açıdan açılmış fakat hiç bir şekilde güvenlik tedbirlerinin alınmadığı süs havuzları tehlike arz etmektedir.

16 Ağustos 2013 tarihinde Yeni Cuma Parkı’nda Bella ismindeki köpek havanın sıcak olması nedeniyle süs havuzundan su içmek istedi. Yeni Cuma Parkındaki süs havuzunun elektrik aksamındaki kaçak, su içmek isteyen köpeğe elektrik çarpmasına neden oldu. Bir anda elektrik akımına kapılan köpek, sahibi Nurcan Çetinkaya`nın gözleri önünde su dolu süs havuzunun içinde çırpına çırpına can verdi..

Sorumluluk ve yetki sahibi makamınızdan, her gün yüzlerce insanın ziyaret ettiği söz konusu parkta gerekli emniyet tedbirlerinin alınmaması sonucu bu tür müessif canlı ölümlerine sebep olunması, ilgili belediyenin gerekli kontrolleri yapmaması neticesinde sonucu ölümle biten olaya sebebiyet veren sorumluların tespit edilmesi, ihmali olan görevlilerin 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması hakkında Kanun gereği, görevlerini yapmadıkları sebebiyle soruşturma açılması, kusurlu bulunan kişilerin cezalandırılması, mevcut diğer elektrik bağlantısı söz konusu olan süs havuzlarının kontrol edilmesi veya kapatılması, talebimizin İçişleri Bakanlığına gönderilmesini arz ederim.

Bugün tulay imzanı bekliyor!

tulay cetin erdurmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kocaeli Valiliği: BELLA'NIN ölümüne sebep olan yetkililerin cezalandırılması». tulay ve imza atan diğer 24.255 kişiye katıl.