Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: İçişleri Bakanlığı ve 4 diğer muhatap daha

BELLA'NIN ölümüne sebep olan yetkililerin cezalandırılması

BELLA'lar ÖLMESİN !

İl sınırlarınız da yerel yönetimler tarafından tamamen görsel açıdan açılmış fakat hiç bir şekilde güvenlik tedbirlerinin alınmadığı süs havuzları tehlike arz etmektedir.

16 Ağustos 2013 tarihinde Yeni Cuma Parkı’nda Bella ismindeki köpek havanın sıcak olması nedeniyle süs havuzundan su içmek istedi. Yeni Cuma Parkındaki süs havuzunun elektrik aksamındaki kaçak, su içmek isteyen köpeğe elektrik çarpmasına neden oldu. Bir anda elektrik akımına kapılan köpek, sahibi Nurcan Çetinkaya`nın gözleri önünde su dolu süs havuzunun içinde çırpına çırpına can verdi..

Sorumluluk ve yetki sahibi makamınızdan, her gün yüzlerce insanın ziyaret ettiği söz konusu parkta gerekli emniyet tedbirlerinin alınmaması sonucu bu tür müessif canlı ölümlerine sebep olunması, ilgili belediyenin gerekli kontrolleri yapmaması neticesinde sonucu ölümle biten olaya sebebiyet veren sorumluların tespit edilmesi, ihmali olan görevlilerin 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması hakkında Kanun gereği, görevlerini yapmadıkları sebebiyle soruşturma açılması, kusurlu bulunan kişilerin cezalandırılması, mevcut diğer elektrik bağlantısı söz konusu olan süs havuzlarının kontrol edilmesi veya kapatılması, talebimizin İçişleri Bakanlığına gönderilmesini arz ederim.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • İçişleri Bakanlığı
  • Kocaeli Valiliği
  • Mahalli İdareler Müdürlüğü
  • Orman ve Su İşleri Bakanı
    Veysel EROĞLU
  • Mahalli İdareler

tulay cetin erdurmaz bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 24.264 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün tulay imzanı bekliyor!

tulay cetin erdurmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kocaeli Valiliği: BELLA'NIN ölümüne sebep olan yetkililerin cezalandırılması». tulay ve imza atan diğer 24.263 kişiye katıl.