Güvenli, Yaygınlaşan Şehir İçi Ve Çevresi İçin Bisiklet Yolumu İstiyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Daha Mutlu ve Yaşanabilir bir Kırklareli için ne yapmalı?

Kırklareli sosyo ekenomik olarak ileri seviyede bir şehir olmakla birlikte; Trakya'nın bir çok kültürel mirasını taşıyor.

Son yıllarda alınan göçler ile birlikte, artan nüfus ve trafik yoğunluğu nedeniyle, insanlar; Hem güvenli, hem sağlıklı oluşu, çevreyi kirletecek herhangi bir olumsuz etkisi olmayışı, ekonomik oluşu, park sorunu olmayışı ve en önemlisi, yaklaşık son bir yıldır tüm dünyayı etkilemiş olan pandemi sürecinde, toplu taşıma araçlarında sağlanması zor olan sosyal mesafeyi koruma koşulunu sağlıyor oluşu v.b. nedenlerle, bisiklet kullanımına yöneliyor.

İlimizde de bu konuda giderek artan ilgi ve talep üzerine Kırklareli Bisikletliler Derneği Temsilciliği olarak bizler, bisiklet yolu uygulamasının şehir merkezinde ve çevresinde hayata geçirilmesini ve gerekli çalışmaların yapılmasını istiyoruz.

Bisiklet yolunun varlığı, insanların bisiklet kullanımına olan ilgisini arttıracak ve dolayısıyla fevkalade, sağlıklı ve ekonomik bir yaşam kalitesi sağlayacaktır.

Daha Mutlu ve sağlıklı yaşanabilir bir Kırklareli' yi tüm bisikletliler olarak arzu etmekteyiz..