Karaman'daki faytonlar kaldırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Karaman Aktekke ve birçok bölgede yapılan faytonculuğun çevreye, trafik kurallarına, insanlara ve en önemlisi de hayvan sağlığına zarar verilmektedir.

Çok ağır bir zulüm sistemi ile ayakta duran faytonculuk derhal yasaklanmalı ve faytonlarda çalıştırılan tüm atların yaşam hakları güvence altına alınarak, ömürlerinin sonuna kadar yaşamsal ihtiyaçlarının giderileceği, her türlü tehlikeden ve tehditten uzak bir şekilde özgürce yaşayacakları bir tesis ve barınakta yaşamaları sağlanmalıdır. Karamanın simgesi haline gelen Yılkı Atları Karamanı böyle faytonculukla temsil etmemeli özel at çiftliği veya belediyemizin temin ettiği bir at çiftliği ile ata binme gibi bir tesisin olmasından yanayız.

Karaman'da gün geçtikçe artan bu faytonculuğun tamamen yasaklanmasını yetkililerin yetkilerini kullanarak harekete geçmesini rica ediyoruz.

Bugün Özgür imzanı bekliyor!

Özgür Soydan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Karaman'daki faytonlar kaldırılsın». Özgür ve imza atan diğer 4.238 kişiye katıl.