Belediye Veterinerlerinin Sokak Hayvanlarını Öldürmesini İstemiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Apartman bahçemizde baktığımız ve 31.07.2019 tarihinde arka sağ bacağında hafif tutmama sebebiyle tedaviye gönderdiğimiz 4 aylık dişi kedimizde önce doku zedelenmesi olduğu söylendi. Günlerce bilgi almak için aradığımız Karşıyaka Veterinerlik İşleri telefonlarımızı açmadı ya da size döneceğiz diyerek bizi oyaladı. 22.08.2019 tarihinde telefona çıkan ilgiliyi azarlamam üzerine birkaç saat sonra veteriner olduğunu düşündüğüm bir bayan dönüş yaptı ve kedimizin üst solunum yolu enfeksiyonundan öldüğünü söyledi. Ayak şikayetinden gönderdiğimiz kedimiz bakımsızlıktan ve açlıktan öldü. Daha önce annesini de benzer sebepten gönderip 5 gün sonra geri getirmelerini istediğimizde kediyi ve yavrularını 5 gün aç bıraktıklarını farkettik, döndüklerinde saatlerce mama yemişlerdi. Karşıyaka Belediyesi veterinerlik işleri sokak hayvanlarına değer vermeyip bakmamakta ve kurulma amacını yerine getirmemektedir. Bu konuda birçok benzer şikayet bulunmaktadır. https://www.sikayetvar.com/karsiyaka-belediyesi/veteriner