Doğrulanmış başarı

Sokak Hayvanlarını Beslemek Sadece Benim Mi Sorumluluğum

Bu kampanya 1.034 destekçi ile değişim yarattı!

KONU ACİL VE ÖNEMLİ!

Hatay/Belen ilçesinde ailemle yaşamaktayım.

Bölgedeki sahipsiz hayvanların, kedi ve köpeklerin 10 yılı aşkın süredir kuru mama ve bakım tedavilerini kendi imkanlarımız ölçüsünde yapmaktayız. Yavru ve bakıma muhtaç hayvanları sokaktan alıp, evde de büyütüp sonrasında evin bahçesinde bakmayada başladık. Annesiz kalan yavru kediler annesiz kaldıklarında onları evde büyüttük. Şu anda da evde 3 adet kedi yavrusu besliyoruz. Bu süre zarfında işlerimiz iyi olduğu için bakım ve yemek ihtiyaçları bizlere külfet oluşturmuyordu, fakat şu an bu hayvanlara bakmakta maddi olarak oldukça zorlanıyoruz.

1. Yakın belediyelerden İskenderun belediyesi bizim sorumluluk bölgemizde değilsiniz dediler.

2. Bağlı olduğumuz Büyükşehir belediyesi barınak ekibi bizim mamamız bize zor yetiyor, 2020 yılında belediyemiz mama ihalesini aldıktan sonra görüşelim derler.

Şimdi ben bu zorluklarla nasıl başa çıkacağım.

Sahipsiz hayvanları beslemek benim görevim olduğu kadar belediyelerin de görevi değil midir?

sokak hayvanlarını 10 yıldır besliyorum . gücüm nisbetinde besleyecegim. fakat bunu yapmakta maddi olarak çok zorlanmaya başladım. Belediyeler bize kuru mama desteği yapmalılar. Bu konuda yardımcı olun acil .

teşekkürler.

Bugün Selami imzanı bekliyor!

Selami Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kampanya Başarısı: Hatay Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanları için mama yardımı yaptı. @HatayBSB». Selami ve imza atan diğer 1.033 kişiye katıl.