Kadir Gecesi sabahının tatil olmasını destekliyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

31 Aralık gecesi, İslam alemi açısından hiçbir öneme haiz olmamasına rağmen ertesi günü resmi tatil olarak kabul etmişiz. Fakat bir Müslümanın en mühim geceleri olan Berat gecesi, Regaip gecesi ve Kadir gecesinin ertesi günleri tatil değildir. Halbuki bu gecelerde bir mümin sabaha kadar ibadet ve dua ile meşgul olmalıdır.

1000 aylık ibadet sevabı kazandırabilen Kadir gecesi sabaha kadar Rabbimizin Rahmetini tahsil etmek isteyenler çoktur. En azından bu gecenin ertesi günü öğleye kadar resmi tatil olması icap eder.

Bu konuda gereken düzenlemelerin yapılmasını talep ediyor ve destekliyoruz.

ÖNEMLİ NOT : Kampanyayı imzalarken 2.aşamada "BU İMZA KAMPANYASININ GÜNDEME GELMESİ İÇİN 10TL KATKI YAPAR MISIN?" sorusu Çıktığında LÜTFEN PARA DESTEĞİ VERMEYİNİZ. BİZ PARA TOPLAMIYORUZ. Alınan parayı bu kampanyanın tanıtımı için change org topluyor.

MÜMKÜNSE "HAYIR, BU KAMPANYAYI PAYLAŞACAĞIM" DİYEREK ETRAFINIZA DUYURURSANIZ EN BÜYÜK DESTEĞİ VERMİŞ OLACAKSINIZ. SAYGILARIMIZLA

Bugün uğur imzanı bekliyor!

uğur taşdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kadir Gecesi sabahının tatil olmasını destekliyorum». uğur ve imza atan diğer 8.858 kişiye katıl.