Kadina tecavüze artik dur diyelim. Tecavuz eden serefsizler idam edilsin! kisasa kisas

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kadina şiddetin durdurulmasini istiyorum. Kadinlar narindir siddeti hakk etmezler!. Dünyada her kes eşitdir. Erkekler kadinlardan üstün degildir. Coçuklara dokunmayin 3 yaşinda cocugun ne sucu ne gunahi var. Daha annesi onun süt kokusuna doyamazken aldilar onu. Belki buyuyunce hayallerini gerceklestircekti bir doktor, polis, en güzelide buyuyunce anne olucakti. Ama o bunlari yasayamadan annesine doyamadan gitti. Cocuga dokunmayin. Kendiniz gibi cocuklari, kadinlari kirletmeyin. Kadinlar gece disariya cikinca laf oluyor. Amma erkekler gece eve gelmeyince lafi bile geçmiyor. Kadinlara dokunmayin. Hepimiz sesimizi duyuralim kisasa kisas. Kadina siddete hayir!! 3 yasindaki cocuga tecavuz eden serefsizler idam edilsin.

Bugün Medine imzanı bekliyor!

Medine Huseynli bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kadina şiddete hayir: Kadina tecavüze artik dur diyelim. Genç kizlar, kuçuk cocuklar tecavüze kurban gitmesin.! Bu serefsizler idam edilsin!». Medine ve imza atan diğer 57 kişiye katıl.