Ceren Özdemir ve Kadın Cinayetleri

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Emniyet Genel Müdürlüğü (Kurum) ve tarafına Ece Acar bu kampanyayı başlattı

Geçtiğimiz günlerde canice öldürülen Ceren Özdemir ve masumca hayatini kaybeden insanlar için adalet istiyoruz. Ceza indirimlerinin son bulmasını cinayet işlemiş veya teşebbüs etmiş bir insanın açık ceza evine nakledilmesini öfke ve üzüntüyle kınıyorum.

İnsanların zihinlerinin eğitilmesi ve zihinlerinin temizlenmesi için çeşitli projeler düzenlenmesinin gerektiğini düşünüyoruz.

Sosyal yardım kampanyalarının düzenlenmesini, kadınların seslerini duyurabilmeleri için beraberce 'BURDAYIZ' demek için dernekler vakıflar sivil toplum örgütleri kurulmalıdır.

Artık ölmek istemiyoruz, sokakta korkusuzca yürümek istiyoruz. Hayalleri hedefleri olan güçlü kadınlar olmak istiyoruz ve biz yaşamak istiyoruz.

Cezaevi psikologlarının görevlerini en ince detaylarla yapılmalarının gerektiğini düşünüyorum. İfadesinde bu denli vahşice yapılan bir cinayeti, soğukkanlılıkla anlatıp daha sonra pişman dahi olmayan bir psikolojiye sahip insanın nasıl olur da açık cezaevine nakli yapılır aklımız almıyor. Psikologlar ve diğer cezaevi yetkilileri bu denli vahşice cinayet işleyen ve çıkarsa tekrar işlemek istediğini söyleyen bir insanı nasıl olur da farketmezler.

Yasaların yeterli olduğunu düşünmüyoruz. Vicdan istiyoruz, merhamet istiyoruz. Biz artık adalet istiyoruz. Kadına şiddet son bulsun.

ÇÜNKÜ BİZ ÇOK YORULDUK!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.