Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Kadıköy Belediyesi ve 4 diğer muhatap daha

Kadıköy'de engelli çocukların da faydalanabileceği oyun parkları istiyoruz!

Tüm çocuklar eşittir, engelli çocukların da oyun oynama hakkı vardır!

Türkiye'nin birçok kentinde ve ilçesinde belediyeler engelli çocuklar için çok güzel ve çok yararlı oyun parkları kurmuş durumda.

Ancak Türkiye'nin en büyük kenti İstanbul’un en büyük ilçelerinden Kadıköy'de henüz böyle bir parkımız yok.

Kadıköy Belediye Başkanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlıklarından, Kadıköy Bölgesindeki park alanlarında, engelsiz ve engelli çocuklarımızı aynı açık hava mekânında buluşturacak, engelli çocuklarımızın da hayattan zevk almalarını sağlayacak bir “Engelsiz Oyun Parkı Projesi" yaratmalarını talep ediyoruz. En azından her oyun parkının bir bölümü engelli çocukların ihtiyaçları doğrultusunda düzenlenebilir.

Engelli çocuklarımızın açık havada yaptıkları spor ile yanaklarına gelen rengi ve yüzlerindeki sevinci görmek, onların keyifli gülüşlerini duymak, oyun oynarken cıvıltılarını işitmek istiyoruz!

Lütfen sesimizi duyun, engelli çocuklarımıza oyun parklarını verin!

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Kadıköy Belediyesi
  • İstanbul Büyük Şehir Belediyesi
    Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı
  • Kadıköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü
    Güleser Orhan
  • İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, Yeşil Alan ve Tesisler Birim Müdürlüğü
    Elif Yaşar
  • İstanbul Büyük Şehir Belediyesi
    Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Göztepe Parkı Aktivistleri bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 7.897 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Göztepe Parkı imzanı bekliyor!

Göztepe Parkı Aktivistleri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kadıköy'de engelli çocukların da faydalanabileceği oyun parkları istiyoruz!». Göztepe Parkı ve imza atan diğer 7.896 kişiye katıl.