Kampanya Kapatıldı

Kadıköy'de engelli çocukların da faydalanabileceği oyun parkları istiyoruz!

Bu kampanya 7.894 destekçi ulaştı

Tüm çocuklar eşittir, engelli çocukların da oyun oynama hakkı vardır!

Türkiye'nin birçok kentinde ve ilçesinde belediyeler engelli çocuklar için çok güzel ve çok yararlı oyun parkları kurmuş durumda.

Ancak Türkiye'nin en büyük kenti İstanbul’un en büyük ilçelerinden Kadıköy'de henüz böyle bir parkımız yok.

Kadıköy Belediye Başkanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlıklarından, Kadıköy Bölgesindeki park alanlarında, engelsiz ve engelli çocuklarımızı aynı açık hava mekânında buluşturacak, engelli çocuklarımızın da hayattan zevk almalarını sağlayacak bir “Engelsiz Oyun Parkı Projesi" yaratmalarını talep ediyoruz. En azından her oyun parkının bir bölümü engelli çocukların ihtiyaçları doğrultusunda düzenlenebilir.

Engelli çocuklarımızın açık havada yaptıkları spor ile yanaklarına gelen rengi ve yüzlerindeki sevinci görmek, onların keyifli gülüşlerini duymak, oyun oynarken cıvıltılarını işitmek istiyoruz!

Lütfen sesimizi duyun, engelli çocuklarımıza oyun parklarını verin!

Bugün Zeynep imzanı bekliyor!

Zeynep Birand bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kadıköy'de engelli çocukların da faydalanabileceği oyun parkları istiyoruz!». Zeynep ve imza atan diğer 7.893 kişiye katıl.