0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

• Sümeyye kızımız doğuştan Talasemi Majör hastası.  Vücudu kan üretemediği için Kemik iliği nakli gerekiyor. Kan nihtiyacı üç haftada bir veya en geç bir ay aralıklarla damar yolu ile karşılanıyor. Kan aldığı sürece ciğerleri ve dalağı büyüyor. Aynı kan grubunu bulmak ve tam uygun şekilde verilmesi her zaman mümkün olmadığından aksıyor ve Sümeyye çok zor durumda kalıyor tabi bu da haliyle çocukta çok olumsuz etki bırakıyor. Giderek kemikleri zayıflıyor bedeni iyice hassaslaştı artık en ufak hastalık tehdidi dahi günlük hayatını çok etkiliyor. Sümeyye'nin acilen tedavi olması gerekiyor. Babasının maddi durumu yok oto sanayide çalışıyor ve aylık aldığı maaş yaklaşık 900 liradır bu da ancak aylık mutfak giderlerini karşılıyor. Lütfen Sümeyye'ye yardımcı olun onun sağlığına kavuşması için el uzatın. Bunu ALLAH rızası için sizden istiyoruz. Tedavi masraflarının karşılanması ve acil ihtiyaçlar için 30.000 liraya lazım. Bütün yardım sevenlerden bunu talep ediyoruz.
  • Iletisim numaraları: 05357458919/05070539888

Bugün Niyazi imzanı bekliyor!

Niyazi ÖZER bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Küçük SÜMEYYE'ye yardım edin. Kızımız gün geçtikçe eriyor. ALLAH rızası için el uzatın.». Niyazi ve imza atan diğer 1.888 kişiye katıl.