0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

Küçükçekmeceli Mert Peker Kardeşimiz Sahilde Arkadaşlarıyla Otururken Kendisinden Sigara İsteyen Başka Bir Kişi Tarafından Sigara Vermediği İçin Acımasızca Bıçak Darbelerine Maruz Kalarak Hayatını Kaybetmiştir İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz muyu Biz Küçükçekmecelilere Dedirtmiştir.

Sayın Yetkili, Küçükçekmeceliler Olarak Havaların Isınmasıyla Birlikte Yürüyüş Yapmak, Betonların Arasından Sıyrılıp Biraz Nefes Almak İçin Çıktığımız Küçükçekmece Göl Kenarında Gün Geçmiyor ki Olaysız Bir Gün Yaşayalım.Spor Yaparken Yuttuğumuz Mangal Dumanlarından. Maganda Diye Tabir Edilecek Şahısların İnsanları Rahatsız Ederek Önlerini Kesmelerinden,Hatta Bıçaklayarak Ölümüne Sebebiyet Vermelerinden Tutun da Göl Tarafında Karakolun Dibinde Deniz Tarafında Menekşeye Kadar Yürüyüş Yolunda Her Köşede Baygın Baygın Gezen Bir Lira İki Lira Diye Dilenen Sonra O Paralarla Yine Bonzai ve Benzeri Uyuşturucu Maddeler Alkol Alıp İçenlerle Dolu.Salde Ayrıca Onca Küçük Çocuğun Yanından Son Sürat Motorsikletle Geçmelerinden Büyük Rahatsızlık Duymaktayız. Bilgi Evinin Yakında Bulunan Zabıta Kabininde Zabıtaların ve Sahildeki Özel Güvenliklerin Hiçbir Olumsuz Olayda Müdahalede Bulunduklarına Halk Olarak Şahit Olmadık, Bu Konuda Mahalle Sakinleri Olarak Hemfikiriz. Lütfen Artık Gereken Güvenlik Sağlansın Havalar Daha Tam Olarak Isınmadan Bu Üzücü Durumlarla Karşı Karşıya Kalmaktaysak Yaz Geldiğinde Olacak Olanlardan Endişe Duymaktayız.

Gereken Güvenlik Önlemlerinin Alınmasını Saygılarımla Arz Ederim

Bugün tuncay imzanı bekliyor!

tuncay pehlivan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Küçükçekmeceli Mert Peker Kardeşimizi Koruyamadık Bari Kendi Çoçuklarımızı Koruyalım!». tuncay ve imza atan diğer 5.909 kişiye katıl.