Stop Islamisk Trossamfunds mega-moské

Petition Closed

Stop Islamisk Trossamfunds mega-moské

This petition had 1,328 supporters
Started
Petition to
Københavns Teknik og Miljøudvalg

Why this petition matters

Started by Nicolai Sennels

Københavns Borgerrepræsentation er farligt naiv, når det kommer til dens samarbejde med islamister:

Kun en måned efter, at Islamisk Trossamfund gav terroristen Omar Abdel Hamid El-Hussein en pompøs begravelse med deltagelse af flere kendte salafister, godkendte Københavns Kommunes Teknik og Miljøudvalg en lokalplan, som tilladerbyggeri af ny moské på Dortheavej (politiken.dk/ibyen/byliv/ECE2589976/vejen-banet-for-henning-larsen-mosk-i-koebenhavn/). Godkendelsen er en hån mod de dræbte, deres efterladte og resten af det danske samfund.

1) Islamisk Trossamfund har aldrig taget afstand for de mange dele af de islamiske skrifter, som opfordrer til vold og drab. Tværtimod anerkender den, at terrorister er ægte muslimer ved at give dem pompøse begravelser.

2) Islamisk Trossamfund og dens menighed er bygget op omkring den terror-forherligende islamist Abu Laban. Laban er kendt for sin støtte til Taliban og en lang række ekstreme islamister (da.wikipedia.org/wiki/Abu_Laban).

3) Det var såmænd også Islamisk Trossamfund, der tilbage i 2006 sendte en delegation til Mellemøsten for at prædike had og terror imod Danmark. Danmark og danskerne står stadigt højt på jihadisters dødsliste som følge af den Muhammedkrise, som især Islamisk Trossamfund var med til at starte. Hvis Kurt Westergaard eller en hvilken som helst anden dansker en dag dræbes som en hævnakt for tegningerne, bærer Islamisk Trossamfund en stor del af skylden. Islamisk Trossamfund har hverken undskyldt for dette eller udtalt, at de nu bakker om op den ytringsfrihed, de førend opildnede til vold imod. Islamisk Trossamfund har heller ikke bedt deres trosfælder i Mellemøsten om at afblæse deres planer om angreb på ikke-muslimer i Danmark - planer, som trossamfundet har opildnet til.

København har ikke brug for endnu en fundamentalistisk moské - endda i mega-størrelse. Og det, uanset hvor arkitekttegnet den er. Skriv under her på change.org og læs mere om, hvad DU kan gøre for at stoppe mega-moskeen: http://forfrihed.dk/?page_id=61

Den lange, officielle klage: http://forfrihed.dk/?page_id=68

Petition Closed

This petition had 1,328 supporters

Share this petition