Doğrulanmış başarı

Yeni Bir Barınak İle Onlara Daha İyi Bir Yaşam

Bu kampanya 43.239 destekçi ile değişim yarattı!

Kayseri’de bir barınakta yaşayan hayvanların hali içler acısı. Gördükleri eziyet, hayatta kalmaya çalıştıkları ortam, hastalıklar… Bugüne kadar sürdürdüğümüz ısrarlı çabalar sonucu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki "BARINAK ŞUAN Kİ ULAŞIMI NERDEYSE İMKANSIZ VE KÖTÜ ŞARTLARDA OLAN YERİNDEN KALDIRILIP ULAŞIMI KOLAY YENİ BİR BARINAK YAPILACAK HATTA DÜNYA ÇAPINDA EN İYİ KRİTERLERE SAHİP BARINAĞI YAPTIRCAĞIZ, MASRAFTAN KAÇINMAYACAĞIZ", sözünü verdi. Fakat aylar geçmesine rağmen hiçbir adım atılmadı.

Canlarımızın artık ölmemesi için, onlara daha iyi bir yaşam sunabilmemiz için, daha iyi tedavi ve barınma imkanı için bir an önce bu sözün tutulmasını talep ediyoruz.

Molu Köpek Barınağı’nın dağ başından indirilerek şehre daha yakın, herkesin ulaşabileceği bir yerleşim yerine getirilmesini ve yeni yapılacak barınağın hayvanların sağlığı için elverişli olarak inşaa edilmesini ve planlanmasını istiyoruz.

Bu kapsamda hem Change.org’da bu kampanyada toplanan imzalar, hem de Kayseri’de stand açarak topladığımız ıslak imzalar yetkililere teslim edilecek ve verilen sözler hatırlatılacak. Fakat bunun için önce bir araya gelip güçlü bir ses çıkarmamız gerek.

Kampanyayı imzaladıktan sonra, Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesaplarından paylaşarak daha çok kişiye ulaşmamızı sağlayabilirsin.

Yardımın ve desteğin için teşekkürler. Umarım hep beraber Kayseri’nin yeni barınağına merhaba diyeceğiz.

Sevgiler,
Hasan YURDAKAN

Bugün Hasan imzanı bekliyor!

Hasan Yurdakan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Köpeklere Yeni Barınak ve Sağlıklı Kedilere Özgürlük!». Hasan ve imza atan diğer 43.238 kişiye katıl.