Köpek dövüşlerine son! Cakal Osman ve grubuna büyük ceza! Say NO to Dog Fights in Turkey!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

Sayın Yetkililer,

Facebook'ta Cakal Osman isimli şahısın, kendi sayfasında paylaştığı köpek dövüşlerin resimlerin üzerinde dilekçemizi yazmaktayız. Çakal Osman isimli şahıs Manisa'ya bağlı Alaşehir şehrinde yaşamaktadır, ve yaşadığı bölgede köpek dövüşlerini düzenlemektedir. Kangal üretimi yapıp yavruları dövüştermek üzere yetiştirmekte ve bilgi olmaksızın anestezik madde kullanmadan köpeklerini kulaklırını kesmektedir. Veteriner kliniğe götürmeden köpekleri ameliyat etmektedir. Ayrıca bu grup coçukları  köpek dövüşlerine getirerek kötü örnek vermektedir.Sayfasında yayınladığı dövüştürülmüş, kan ve yara içinde olan köpekleri resimlerini dilekçinin ekine bulunmaktadır.Çakal Osman dövüşleri organize etmek için +905300241262 numarayı kullamaktadır.
Bu vahşet yasal dışı olması gibi, insani doğasına da aykırıdır. Hiç bir canlı böyle bir zalim ve acımasız davranışları hak etmiyor.Bu olayın böyle vahşeti yapan herkese örnek olmasını isteriz.

Manisa Emniyet Müdürü Sn.Fevzi Bilgiç ve Manisa Büyüksehir Belediye Başkanı'nı ilgili şahsin (adı Çakal Osman) bulunması ve cezalandırılmasi konusunda gerekli adımları atmalarını rica ediyoruz.
Hayvan Hakları Evrensel Beyannamesinin belirlediği ilkeleri karşısında köpek dövüştürme vahşetini gerçekleştiren şahıs (lar) 'ın gerekli cezayı almasını ve elinde bulunan köpeklere bölge yerel hayvan koruma görevlileri ile el konulmasını yüksek makamınızdan talep ediyoruz.
Dilekçeme 4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu ve 3071 sayılı Dilekçe Hakkının Kullanılmasına dair Kanun nezdinde 15 iş günü içinde cevap verilmesini arz ve talep ederiz.

Bugün Pati imzanı bekliyor!

Pati Istasyonu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Köpek dövüşlerine son! Cakal Osman ve grubuna büyük ceza!». Pati ve imza atan diğer 7.946 kişiye katıl.