Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Orman ve Su işleri Bakanlığı Veysel eroğlu

Lütfen köpek dövüşünü engelleyin.Bu dövüşler hayvanlara zarar veriyo.Hayvanlarında canı var.Mesela siz dövüştülseniz nası hissedersiniz?Bunu düşünerekten lüfen köpek dövüşlerini engelleyiniz.

Köpeklerde bir canlı onların dövüşmeye hakkı yok.Onlar özgür olmalılar.Hayatını doya doya yaşamalılar.Ama bazı sahipler bu köpek dövüşüne köpeklerinı katıyor neden?Çünkü birincilik yani para hırsı bürümüş gözleri.Köpeklerini eğitip o dövüşler katıyorlar.Hele o dövüşleri organize eden kişiler.Onlarında karı var.Çünkü her gelenden para alıcaklar.https://www.facebook.com/groups/haysevacil bu siteden öğrendim .

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Orman ve Su işleri Bakanlığı
    Veysel eroğlu

Umutcan Güncü bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 12.229 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Umutcan imzanı bekliyor!

Umutcan Güncü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Köpek Dövüşünü engelleme». Umutcan ve imza atan diğer 12.228 kişiye katıl.