Kampanya Kapatıldı

Köpeğim Karre'nin gözlerinin görmesini istiyorum

Bu kampanya 349 destekçi ulaştı

Dostumuz Karre'yi gözleri görmediği için eski sahipleri sokağa atmış.Ben de onunla şans eseri otobüs beklerken tanıştım . İnsanlardan oldukça korkuyordu yaraları vardı büyük ihtimalle işkence de görmüştü.Bütün bunlara rağmen sevgi doluydu.O gün bugündür de Karre bizim en iyi dostumuz. Canı pahasına bizi koruyan, üzüldüğümüz de herkesten önce anlayan ve herkesten önce teselli eden saf bir sevgi o.Psikolojisinin düzelmesi tam 2 yılını aldı. Fakat gözleri görmediği için hala dışarıda istediği gibi koşup oynayamıyor . Mutlaka bir yerlere çarpıyor ve yüzünde yaralar oluyor . 2 yıldan fazla bir zamandır bizimle ve evde bile hala bir yerlere çarpıyor sadece 2 odaya giriyor ayrıca hala çok ürkek. Biz istiyoruz ki Karre dilediğince koşup oynasın, göremediği şeylerden korkmasın.Yaşadığı dünyayı görsün.  Öğrenciyiz ve yeni evliyiz bu yüzden sadece yaşamını idame ettirebilecek temel ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz.  Biz güzel bir iyilik yapmaya çalışıyoruz lütfen sizde  karreye destek olun teşekkürler

Gönullu amelıyat edebılecek hayvan sever doktor varsa çok mutlu oluruz

Ameliyat ücreti :

Ameliyat olmadan önce kullanılması gereken ilaç ücreti :

İstanbul'a götürüp getirebilmem için gerekli yol ücreti :

Telefon Numarası: 0545 513 1881

EMRE AKDAĞ  https://www.facebook.com/FreeHuman0

Bugün emre imzanı bekliyor!

emre akdağ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Köpeğim Karre'nin gözlerinin görmesini istiyorum». emre ve imza atan diğer 348 kişiye katıl.