Doğrulanmış başarı

İzmir Taksi-Dolmuşlarına Sahip Çıkıyor!

Bu kampanya 595 destekçi ile değişim yarattı!

İzmirimiz’de yaklaşık 200 e yakın Taksi - Dolmuş esnafı vardır. Karşıyaka-Bostanlı-Mavişehir hattımız 60 yıllık mazisi ile en eski durak ve hatlar dandır. Alsancak-Talatpaşa -Konak, Tepecik-Konak, Yeni Garaj- Konak taksi dolmuş hatları da bulunmaktadır. İzmir insanın fikrini sormadan sadece Karşıyaka'da 180 milyon TL + 60 milyon €'ya mal olan tramvayı uğruna maalesef bu hafta durağımız kapatılıyor.

Araçlarımıza binen veya duyan herkesin tepkisi -Bunun nasıl olabileceği! Büyüklerimizin ve Karşıyaka mızın yerlilerinin "-Bizler Yıllarca sizlerden hizmet aldık! " -Buna izin vermeyeceğiz! söylemleridir. Evet belediyemiz toplu taşıma araçlarında hizmet vermek zorunda zarar ediyor olsa da. Sadece araçlarımızın bulunduğu durakta aileleriyle birlikte toplam 400 kişiye yakın insan geçimini bu durak sayesinde sağlıyor. İzmir genelindeki insan sayısını siz düşünün.

İzmir Büyükşehir Belediyesi söz konusu güzergahlarda kısacası şunu diyor Otobüslerde olmayacağı için; -Ya tramvaya bineceksiniz veya cebinde paran varsa Taksi kullanacaksınız...!

Sizlerden ricamız, İzmir Büyükşehir Belediyemize ve Sayın Aziz Kocaoğlu'na tepkinizi (eğer bizleri ve gerektiğinde diğer hatları kullanıyorsanız) iletmenizdir. Lütfen kampanyamızı paylaşabildiğiniz kadar paylaşın ve imzalamayı Unutmayın! ***Karşıyaka Taksi Dolmuş Esnafı*** Saygılarımızla.

Bugün Fikret imzanı bekliyor!

Fikret Aras bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Taksi-Dolmuşlarına Sahip Çıkıyor!». Fikret ve imza atan diğer 594 kişiye katıl.