Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 2.890 destekçi ile değişim yarattı!

Türkiye 31 Mart 2019'da Cumhuriyet tarihinin en önemli yerel seçimlerinden birine gidiyor. Ülkece içinden geçtiğimiz bu önemli süreçte unutulmamalıdır ki, değişim önce yerelde başlar ve tüm ülkeye yayılır.

Biz demokrat, Atatürkçü, farklı yaşam tarzlarına saygılı fakat kendi yaşam tarzından asla taviz vermeyen, fikri hür, vicdanı hür, çağdaş İzmirliler olarak belediye hizmetleriyle sadece ülke içinde değil dünyada öncü olacak bir İzmir'i düşlüyor ve bu doğrultuda değişim talep ediyoruz.

Eskişehir'de Sn. Yılmaz Büyükerşen'in yarattığı uluslararası övgülere mazhar olan pozitif bir yerel değişim örneği mevcutken, İzmirliler merhum başkanları Ahmet Piriştina'yı büyük bir özlemle hatırlarken, İzmir'in potansiyelinin çok gerisinde kaldığı herkesin bildiği bir gerçektir. Bugün İzmir'in sürdürülebilir, yenilikçi ve çözüm odaklı yerel yönetim hizmetlerine olan gereksinimi en az tüm ülkece ihtiyaç duyduğumuz demokratik değişim kadar elzemdir.

Ana muhalefet partisinin mevcutta yönettiği en büyük ve stratejik önemde şehir olan İzmir'de; genç, dinamik, kendisini hali hazırda yerel yönetimde başardıklarıyla kanıtlamış, vizyoner bir ismi aday göstermesi sadece İzmir için değil tüm Türkiye için önem arz etmektedir.

Bu bağlamda İzmir, muhalif kimliği yüzünden değişim ve yüksek hizmet beklentisi görmezden gelinerek cezalandırılmamalıdır. İzmirliler'in muhalif siyasi tercihleri hiçbir kişinin egosu tarafından suistimal edilmemelidir. İzmir parti içi iktidar mücadelelerine kurban edilmemeli ve aday seçiminde statükodan değil değişimden yana tavır alınmalıdır.

Sadece ve sadece İzmir kentinde yaşayanların ihtiyaçlarını, sorunlarını çok iyi bilen; beklentilerine cevap verebilecek projeleri olan başkan adayı hiç zaman kaybetmeden açıklanmalıdır.

Biz İzmirliler, 'tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hakettiği gibi' daha yeşil, daha yenilikçi, daha sürdürülebilir, daha müreffeh, daha sosyal, daha adil, daha güvenli, daha gelişmiş altyapı ve kültür-sanat yatırımları olan, muasır medeniyetin öncüsü  bir kentte yaşamayı istiyor ve tüm siyasi karar vericileri bu talebimiz doğrultusunda ivedi aksiyon almaya davet ediyoruz.

Son olarak, 15 yıldır İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Sn. Aziz Kocaoğlu'na İzmirliler olarak bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür ediyor ve kendisinin saygınlığına hiçbir halel getirilmesine göz yummayarak İzmirliler'in yoğun bir taleple istediği değişimin önünü tıkayan değil açan bir pozisyonda olacağına inanıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bugün Toros imzanı bekliyor!

Toros Baysal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir, 'Sürdürülebilir Kalkınma"nın öncüsü olsun: Değişim Büyükşehir'den başlasın! @bskazizkocaoglu @herkesicinCHP». Toros ve imza atan diğer 2.889 kişiye katıl.