Kampanya Kapatıldı

İzmir'de, sokakta yaşamaya çalışan köpek ve kedilere sıcak yuva!

Bu kampanya 653 destekçiye ulaştı

Her mahallede, köpek ve kedilerin soğuktan korunabileceği sığınaklar yapılsın. Belediye, bu sığınaklara su ve mama da koysun. Her mahallede birkaç gönüllü belirlensin ve bu kişiler sığınakların durumunu kontrol ederek belediyeyle iletişimi sağlasın. Kısırlaştırma konusunda da belediye daha etkin olsun. Zavallı hayvanların nüfus planlamasından haberi mi var? Sokakta yaşayan insanlar var, onlara yardım edelim, hayvanlardan bize ne?" diyenler olabilir. İnsanlara elbette yardım edelim ama hayvanlara daha çok yardım edelim. Hayvanlar, insanların zulmüne karşı haklarını aramak için hangi mahkemeye baş vursunlar? Biz sıcacık evlerimizde otururken onlar donarak ölsünler mi? Onlar, bize Tanrı'nın emanetidir. Soframızdan artan bir lokmayı, bir yudum suyu, sıcak bir köşeyi onlarla paylaşmak boynumuzun borcudur. Bu dünya, sadece insanlara ait değildir. İnsan doğmak değil, insan olmak ve insan ölmek önemlidir.

Bugün Berna imzanı bekliyor!

Berna Arıcan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir'de, sokakta yaşamaya çalışan köpek ve kedilere sıcak yuva!». Berna ve imza atan diğer 652 kişiye katıl.