Kalbinden Ve Karnından Vurulan Paşa İçin Adalet İstiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Olay yeri (İzmir Çiğli Ataşehir)Paşa mahallemizin asil, sadık köpeği son derece zararsız, 13 yıldır bizimleydi.Salı günü karantinanın sessizliğinden ve sokakların boş olmasından yararlanılarak ateşli silah ile göğüsünden ve karnından vuruldu, iç kanama geçirdi ardından arabayla üstünden geçildi ki kaza süsü verilsin! Yıllardır baktığımız tüyleri yumuşacık, gülümsemesi yanımızdan eksik olmayan dostumuz katledildi.4 Saat boyunca yerde uzanarak can çekişti İzmir Fuar daki veterinerleri bekledi. Mahalleli bize haber vermedi özele götüremedik, mahalledekiler ayağa kaldırmaya çalışınca yere devrildi.  Şüphelendiğimiz kişi sokaktaki köpekler ile kendi köpeğini dövüştüren biri zavallı köpeğinin çığlıklarını duyuyorduk uyarılarımıza rağmen vazgeçmiyordu bu caniliklerinden, köpeğin onun elinden kurtarılması gerekiyor.Hayvanları kışkırtan biri. Mahallemizde huzur bırakmadı.Hatta Paşa'yı öldüreceğim diye tehtidte bulunmuştu.Günde 8 kere Çiğli barınağı  arayarak Paşa gibi dost canlısı bir  köpeğin  aşılı bir köpeğin, bir kişiyi bile ısırmamış köpeğin zararlı olup alınması gerektiğini söyledi. Bu iftiralar Belediye tarafından kale alınmadan, neyi var köpeğin diye soruşturulmadan Paşa 3 kere barınağa kaldırıldı, getirttiğimizde ise adam hepten kurtulmak için onu vurdu nedensizce...Ruh hastası olduğunu biliyorduk ama bu kadarını tahmin edemedik.Mahallemizden bu kansızın, katilin çıkacağını beklemedik. Köpeklerimizi ondan koruyamadık.Karakola götürülmesine rağmen soruşturma bile açılmadı.Devlet bir şey yapmıyorken biz hiçbir şey yapamadık, elimizde olan tek şey olası kamera görüntüleri, karakol ve siz destekçi,duyarlı hayvanseverlerdiniz. Karakola gidip şikayette bulunduk, tüm kamera kayıtlarını kendimiz aradık fakat koskoca mahallede Sokağı çeken 1 kamera yok, kamerası olmayan bir eczane bile var! Ya öldürülen bir çocuk olsaydı o sokakta?! Ya bir çocuk kaçırılsaydı?! Ya bir kadın tecavüze uğrayıp, dövülseydi?! Yine sessiz kalacak mıydınız?! Bunu yapan adam bu cinayeti basit gördü. Paşa'nın o güzelim gözlerine bile bakmadı, insan mı öldürmeyecek?! Mahallece Güvende değiliz, huzursuzuz. Bırakın yalanı !Ne kamera kayıtlarını almak için geldi polisler , ne de bir soruşturma dahi başlatmadılar!  Karakoldakiler adamın Paşa 'ya olan tehtidlerine, arabasını gören bir şahidin olmasına rağmen adama dava açamayacağımızı söyledi... İlerde 5, 10 köpeğimiz vurulursa ne olacak?! Sokağa çıkmaya korkuyoruz hayvanlarımızı beslemeye çıkmaya korkuyoruz, daha fazla hayvanımız vurulur, biz vurulabiliriz diye.Bu pis maganda , bu şeref yoksunu herif hala sokakta ve silahı var! Ruhsatlı mı o bile belli değil! Karantina günü 26 Mayıs Salı sokağa çıkma yasağında o sokaktan bir araba geçmesi bile bir suç değil midir? Silah barındırması bile bir suç değil midir?! Köpekleri  dövüştürüp, vurması bir suç değil midir?! Daha ne bekliyorsunuz Allah aşkına? Onca sessiz kalan teceavüze uğramış çocuk varken, dövülmüş kadınlar varken siz evlerinizde Survivor izliyor, kadınların vicudu üzerinden prim yapan insanları meşhur ediyorsunuz. İnsanlığınızı, vicdanınızı kınıyorum acımız umursanmıyor, Paşa umursanmıyor.Utku Gümrükçü Çiğli Belediye Başkanı gönderilerimizdeki yorumları beğenip, olayı görmesine rağmen sessiz kalıyor! Yazık halimize sonumuz hayrolsun.Bu devletten artık adalet falan beklemiyoruz ama pes de etmeyeceğiz Paşa ' nın kanı yerde kalmayacak! Sessiz kalmak yandaş olmaktır! Desteklerinizi ve imzalarınızı bekliyoruz, bu masum hayvanın vahşete ve cinayete maruz kalmasına sessiz kalmayın, paylaşın. Katiller cezasız kalmasın! #PAŞAİÇİNADALET