Kampanya Kapatıldı

İzmir Atatürk Lisesi'nin TÜGVA'ya tahsis edilmesine karşı çıkıyorum.

Bu kampanya 63.202 destekçiye ulaştı

Cumhuriyet ve aydınlanma mirasının köşe taşlarından birini oluşturmuş ve hem ülkemizde hem de İzmir'de simge haline gelmiş İzmir Atatürk Lisesi'nin, "Medeniyet ve Değerler Protokolü" bahanesiyle Bilal Erdoğan'ın yönetiminde yer aldığı Türkiye Gençlik Vakfı'na tahsis edilmesine karşı çıkıyorum.

İzmir Atatürk Lisesi bilim ve aydınlanma ilkelerini benimseyen bir eğitim kurumudur. Tarihi boyunca cumhuriyetin ilerici değerlerine sahip çıkmış, bu değerler için mücadele eden nesiller yetiştirmiştir. Ülkemizde bilim kurumlarının ve çağdaş eğitimin dinselleştirilmesini ve İzmir Atatürk Lisesi'nin bu dönüşümün bir parçası haline getirilmesini kabul etmiyorum.

Lisemizin gençlere tarikat eğitimi verilmesi için kullanılmasına ve ülkemizin gericileştirilmesi için bir araç haline gelmesine sonuna kadar karşı çıkıyorum. Hurafelerin, dini öğretilerin eğitimde bir yeri yoktur ve TÜGVA elini liselerimizden çekmelidir.

Bugün İzmir Atatürk Lisesi imzanı bekliyor!

İzmir Atatürk Lisesi Mezunları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Atatürk Lisesi'nin TÜGVA'ya tahsis edilmesine karşı çıkıyorum.». İzmir Atatürk Lisesi ve imza atan diğer 63.201 kişiye katıl.