Petitioning Italyan Konsolosluğu and 1 other

Italyan Lisesi: Satışın Durdurulması #italyanlisesisatilamaz

Supporters

100 Yıldan fazla tarihi olan Italyan Lisesi satılıyor! #italyanlisesisatilamaz . Satıştan sonra neler değişecek? Italyan Lisesi Türkiye'de kalan son yabancı okul. Diğer okulların hepsi özelleştirildi bile. Italyan Lisesi'nden mezun olanların en önemli ayrıcalığı,Avrupa Biriği'nce tanınan Italyan Diplomasının da verilmesi. Satıldıktan sonra öğrencilerin bu diploma hakkı kalmayacaktır. Italyan Lisesi, bunca senedir, sadece bir eğitim kurumu olmaktan çok öte olmuştur. Türkiye'deki en sıcak ve samimi okullardan biridir. Özelleştirilmesi(!) halinde okul ruhunu da kaybedecektir.

Vogliono vendere il nostro liceo italiano di Istanbul, che ha una storia di più di 100 anni. Per favore firmate la petizione on-line per impedire che la scuola venga venduta.

Letter to
Italyan Konsolosluğu
ve İlgili Tüm Birimler.
Italya Cumhuriyeti'nden bile daha eski olan Italyan Lisesi, Neredeyse 130 yıldır, sayısız sanatçı ve bilim adamı yetiştirmiştir. Mezun olan öğrencilerin çoğu eğitimlerine Italya'da devam etmiştir. Italya Devleti için bile bu kadar önemli olan bir okulun, hala, neden satıldığına öğrenciler olarak anlam verebilmiş değiliz ve bir an önce satışın durdurulmasını arz ederiz.

Saygılarımızla,
İtalyan Lisesi Öğrenci & Mezunları.