Başarı

Bu kampanya 1.510 destekçi ile değişim yarattı!

Following the brutal dispersion and attacks on protesters occupying Gezi Park, in the centre of Istanbul, in protest against the construction of a new shopping mall that would eradicate one of the last remaining green spaces in the centre of the city, Domus publishes an account of the events by sociologist and professor Pelin Tan, with pictures by activist Eunseon Park. As news outlets in Turkey remain silent and social network usage in the country has become limited, the latest developments on the protests — which have spread to several other cities in Turkey — can be followed through #occupygezi, #direngeziparki, and this live feed.

The Hilton Hotel managers and staff were proud to host injured people. Meanwhile, its front neighbour, the İTÜ Architecture Faculty Taşkışla, closed doors to students, some of which were amongst the most active occupiers of the park.

31 Mayıs 2013.

Gezi Parkında yapılan katliama karşı mücadelemizin 3. günü.

Buraya günlerdir gelen ve her geçen gün çoğalan destekçilerimize polis tarafından orantısız güç uygulanmaktadır. Bu orantısız güce maruz kalan birçok yaralı, birçok mağdur insan çevredeki otellere, özel eğitim kurumlarına sığınmaktan başka çare bulamadılar ve bunun aksine İTÜ Taşkışla Dekanı Sinan Mert Şener bu direnişte kapılarını öğrencilerine kapatarak gaz yağmurunu ortasında bıraktı. Bir Mimarlık Fakültesi Dekanı olarak bu durumda sergilediği umursamaz ve yanlı tavırdan dolayı Sinan Mert Şener'i kınıyoruz. İstifa et Dekan.

Bugün can imzanı bekliyor!

can kuşadalı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İTÜ Taşkışla Yönetimi: Kampüs kapılarını orantısız güce maruz kalanlara kapattı. Dekanlığı kınıyoruz.». can ve imza atan diğer 1.509 kişiye katıl.