İTÜ Öğrenci İşleri Zulmüne Son!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

İTÜ öğrencileri adına;

• İTÜ otomasyon sisteminin İTÜ öğrenci işleri tarafından özensiz, insancıl olmayan bir şekilde kullanılmasından şikayetçiyiz.
  • İTÜ'deki çoğu akademisyenin 5 dakikalık gecikmeyle rapor, ödev, dönem sonu projesi teslimini kabul etmediği İTÜ öğrencileri tarafından bilinmekte. Sayın ilgililer akademik takvimde UYGUN bulunan notların son giriş tarihi ve saatinin 19 saat uzatılmasına İTÜ öğrencileri olarak karşıyız ve hocaların puanını kırmak istiyoruz. Hocalar için "puan" karşılığı olacak bir değerlendirme bulun.
  • İTÜ de yaz okulu yapmak istiyoruz ama hangi dersten kaldık bilmiyoruz. İTÜ yaz okulu ders seçimlerinden önce hangi derslerden kaldık bilmek istiyoruz.
  • Zaten yaz okulunda dersler doluyor, çok fazla öğrenci var gibi bir düşünce ile yaklaşmanızı çok barbar buluyoruz.
  • İTÜ'de hocaların harf notunu şikayet edebileceğimiz ve gerçekten özenilerek seçilmiş bir kurumun tarafsızca bu itirazımızı değerlendireceği bir mekanizma istiyoruz.
  • İTÜ'de hocalar ve dersler için dönem sonunda geri dönüş alabileceğiniz Değerlendirme Uygulaması oluşturmanızı talep ediyoruz. Hali hazırda kullanılmayan ve etkisi olmayan anket sisteminin kaldırılmasını istiyoruz. Hocaların bu Değerlendirme Uygulamasına göre puan çıkarılması ve belli bir puanın altına düşenlerin cezalandırılmasını talep ediyoruz.
  • İTÜ'de öğrenci şikayetleri birimi kurulması ve görevini yapmayan öğrenci işlerinin şikayet değerlendirme görevini üstlenerek öğrencilerle insancıl olarak, arkadaş canlısı olarak ilgilenmesini talep ediyoruz. Aynı zamanda facebook İTÜ Aktüel sayfasını takip etmesi ve öğrenci perspektifi açısından güncel kalmasını istiyoruz. ***
  • Biz İTÜ'nün hümanist olmasını istiyoruz.
  • Biz İTÜ'nün "işler böyle gidiyor" demesini değil "işler böyle gitmeli" demesini bekliyoruz.
  • İTÜ bir ailedir ve bu ailenin çocukları olarak bu aileyi daha mutlu kılmak istiyoruz. Biz öğrencilere değer verin önemseyin.

İTÜ her zaman gelişmeye açık ve Türkiyenin lokomotifi olduğunu göstereceğine ve bizleri buna inandıracağına inanıyor teşekkür ediyoruz.

*** Yılmaz hocam arkadaş canlısı sözümüz size değil, öğrenci işlerinde telefonları cevaplayanlara, orada öğrencilerle muhatap olanlara ve tüm fakülte öğrenci işlerine

Bugün İTÜ imzanı bekliyor!

İTÜ Öğrencileri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İTÜ Öğrenci İşleri Zulmüne Son!». İTÜ ve imza atan diğer 1.196 kişiye katıl.