Doğrulanmış başarı
Kampanyanın muhatabı: İstanbul Şehir Hatları ve 2 diğer muhatap daha

İstanbul'da yaşayan insanlara sorulmadan getirilen yeni boğucu vapurlar kaldırılsın!

Bütün sahil şeridinin betonlaştığı, ranta açıldığı ve insanların boğazdan giderek uzaklaştırıldığı bu günlerde boğazın tek havasını alabildiğimiz vapur yolculukları, işten çıktığımızda metrobüs yerine en azından boğazın havasını alalım dediğimiz vapur yolculukları, Kadir Topbaş'ın sözde İstanbul halkına süprizi ile metrobüs yolculuklarından hiç farkı kalmayan bir hale bürünmüştür. Yık ve daha iyisini yap anlayışı İstanbul kültürünü neredeyse yok etmek üzeredir.

Gördüğünüz gibi vapur yolculuğunun geleneği olan yan balkonlar da yok. Sadece özel vapurları andıran soğuk bir terası var. Gökdelen ve plaza anlayışını vapurlarımızdan uzak tutsunlar.

Artık İstanbul hakkında verilecek kararları İstanbul halkına sormalarının vakti geldi.

#vapurumugeriver

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • İstanbul Şehir Hatları
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi
  • Kadir Topbas

Şevki Altunbüken bu kampanyayı tek bir imzayla başlattı ve 25.736 destekçisi ile başarıldı. Önem verdiğin bir şeyin değişmesi için bir kampanya başlat.

Bugün Şevki imzanı bekliyor!

Şevki Altunbüken bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbullular'a sorulmadan getirilen boğucu vapurlar kaldırılsın @ibbBeyazmasa #vapurumugeriver». Şevki ve imza atan diğer 25.735 kişiye katıl.