0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

İstanbul Sancaktepe'de bulunan Sinpaş Lagün ve Sinpaş Köyceğiz Sitelerinde kedi düşmanları, yaptıklarının yasalarca suç olduğunu ve cezasının bulunduğunu bile bile yanlışlarına devam ediyorlar. Gün içerisinde Sinpaş Köyceğiz sitesi yönetiminden gelen ve kedilerin belediye tarafından toplanıp sözde barınağa götürüleceğini bildiren eposta üzerine, Sinpaş Lagün sitesi merkez denetleme kurulu da harekete geçti. Günümüzde hayvanların eziyet gördüğü, katledildiği, tecavüze uğradığı ve bir lokma yemeğin çok görüldüğü dünyada artık bu tür duyarsız ve YASA DIŞI hareket eden site yönetimlerini görmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!! Köyceğiz'in hem yasa dışı olan hem de vicdanen kabul edilemez kararı üzerine Sinpaş Lagün Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Hatice Hanım da site sakinlerine akıl almaz KEDİ KATLİAMI vaadlerinde bulunarak mesaj atmış bulunmakta. Geçmişte aşağıdaki linkte de göreceğiniz bir kampanya ile kedi düşmanlarına karşı duruşumuzu destekleyen ve HATA YAPTIĞINI KABUL EDEN yönetim artık görevde olmadığından YENİ yönetim ile yeniden sizlerin imza desteği ile karşı karşıyayız. ESKİ KAMPANYA: https://www.change.org/p/sokak-kedilerini-beslediğimiz-için-tehdit-edenler-cezalandırılsın?recruiter=39215223&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition&utm_term=share_petition Site içerisinde yaşayan sahipsiz hayvanlara merhamet gösterdiğimiz için bizi ifşa etmekle suçlayan kişilerin, yasal olmayan şekilde toplatma karari alan Köyceğiz site yönetiminin ve bu YASA DIŞI kararı kendine örnek edinen SİNPAŞ LAGÜN MERKEZ DENETLEME KURULUNUN 5199 sayılı yasa gereği cezalandırılmasını istiyoruz.

Bugün sibel imzanı bekliyor!

sibel yazar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Sancaktepe'de bulunan Sinpaş Lagün ve Köyceğiz Sitelerinde KEDİ KATLİAMINA HAYIR». sibel ve imza atan diğer 392 kişiye katıl.