Başarı

İstanbul Devlet Konservatuarı Binamıza Dokunma!

Bu kampanya 163.396 destekçi ile değişim yarattı!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı'nın eğitim faaliyetlerinde bulunduğu tarihi binadan T.B.M.M Başkanlık Divanı kararına binaen tahliyesi istenmektedir. Geçmişle gelecek arasında bağ oluşturduğuna inandığımız binamızın, öğrenciler olarak elimizden alınmasını istemiyoruz.

Hukuka aykırı bir şekilde alınan bu karar ile ve üstelik herhangi bir yer gösterilmeden, nereye ve nasıl olacağı belirsiz bir şekilde okulumuzun tahliyesi kabul edilebilecek bir şey değildir. Alınan bu karara karşı rektörlük idari süreç başlatmış ancak yargı sürecinin devam etmesine ve herhangi bir tahliye davası kararı mevcut olmamasına rağmen T.C. Beşiktaş Kaymakamlığı 12/06/2018 tarihli yazı ile Konservatuvar'ımızın 26/06/2018 Salı günü saat 13:30'da tahliyesinin yapılacağını tebliğ etmiştir.

Bugün Nur imzanı bekliyor!

Nur Koç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Devlet Konservatuarı Binamıza Dokunma!». Nur ve imza atan diğer 163.395 kişiye katıl.