Emniyet şeridi terörüne seyirci kalmayın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İstanbul'da trafik sorunu yoktur, trafik kurallarına uymayan/uyanları aptal yerine koyan, küfür eden ve hiçbir ceza almayan kural tanımazların denetlenememesi sorunu vardır!!!

Emniyet şeridini ihlal eden başta Minibüs/Dolmuş, Belediye Otobüsü, Halk Otobüsü, Servis Şöförleri ve taksiler olmak üzere kendisini akıllı zanneden diğer kural tanımazların ihbar edilmesinin kolaylaştırılması ve çok yetersiz durumdaki denetimin etkinleştirilmesi için, biz vatandaşların telefonları ile çektğimiz fotoğraf ve videoların delil olarak kabul edilerek işlem yapılmasını ve cezalandırılmalarını talep ediyoruz.

Cezaların arttılmasını sağladık ama denetim yetersiz olduğu için caydırıcı değil. İstanbulda bir ara yürürlükte olan whatsapp ihbar hattı geri gelsin ve EGM'nin telefon uygulamasından çekilen fotoğraflar ihbar olarak kabul edilebilsin.

Bunu da başarabiliriz,

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Sarı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir belediyesi trafik şube müdürlüğü: Emniyet şeridi terörüne seyirci kalmayın». Mehmet ve imza atan diğer 89 kişiye katıl.