Sokaktaki canlarımızın aç kalmaması için siz de destek verin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Ülkemiz içerisinde son dönemler de sıkça rastladığımız hayvan istismarları, hayvanların sokaklar da dahi istenmeyip yaşam alanlarının kısıtlanması durumu ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu zulümle başa çıkma yolları arıyoruz.Kapıların önüne koyduğumuz su ve mama kaplarının atılması, doğum yapan kedilerin yavrularının atılıp anneden uzaklaştırılması, zehirlemeler vb gibi olaylarla devamlı karşılaşmaktayız. Kendi emeklerimizle yaptığımız kedi-köpek evlerini çöplerde buluyoruz. Bu nedenle belediyelerin bu konuda bize yardımcı olup ; parklara, sokakların uygun yerlerine kedi-köpek mama ve su kapları, kedi evleri, köpek klübelerinin yapılmasını rica ediyoruz.

Bazı il ve ilçelerde bunun çok güzel uygulandığını görmekteyiz. Bu konuda geri kalan il ve ilçelerin artık bir faaliyet göstermesi gerekmektedir. Tek isteğimiz sokaklarda ki dostlarımızın güvenliği, korkusuz ve rahat yaşamaları.

Hayvanlarla ilgili yaşadığımız sorunların en aza indirgenmesi adına talebimizin dikkate alınıp, gerekli uygulamarın yapılmasını arz ederiz.