Şehir Üniversitesi Bütünleme Sınavları Geri Gelsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

İstanbul Şehir Üniversitesi öğrencileri olarak; Biz burada sadece verilmiş hakların geri alınmasını istiyoruz dolayısıyla bütünleme sınavlarının geri getirilmesini talep ediyoruz.

Okulumuzda sadece Hukuk Fakültesi öğrencilerinin bütünleme sınavlarına girebilmesi adaletsizlik ve eşitsizlik yaratmaktadır. Daha eşit şartlarda eğitim görebilmemiz için  umarım sizler de bunun gerçekleşmesinde katkıda bulunursunuz..

Bütünleme sınavları hem zamandan tasarruf etmemizi hem de ekonomik olarak tasarruf etmemizi sağlıyor (du) (ailemiz'e kaldım demeden önce Büt'e girip bi deniyebilirsiniz :D ). Yaz okulu ücretlerinin ve yazın sıcağında okula gelmenin zorluğunu yaşamış biri olarak en azından şansımı bütünleme sınavından yana kullanmak istiyorum.

Bugün Mehmet Anıl imzanı bekliyor!

Mehmet Anıl Vural bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Şehir Üniversitesi Bütünleme Sınavları Geri Gelsin». Mehmet Anıl ve imza atan diğer 1.366 kişiye katıl.