Şehir Üniversitesi Bütünleme Sınavları Geri Gelsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

• Bütünleme sınavlarının geri getirilmesi için her bir fakültenin, kendi fakülte sekreterliğine başvurması ve kendi fakültesi içerisinde dilekçe toplanmalıdır.
  • **Eğer bütünlemeler tüm fakültelere geri gelirse SINAV SİSTEMİMİZ; 1VİZE, 1FİNAL VE SON OLARAK DA BÜTÜNLEMELER olmak üzere değişecek.
  • *** Tüm fakültelere bütünlemeler gelirse YÖK kararından dolayı yaz okulu kalkıyor.

" Tüm bu olası sonuçlardan dolayı, bu girişimimden vazgeçtim. Eğer imza kampanyasını devralmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz  "

İstanbul Şehir Üniversitesi öğrencileri olarak; Biz burada sadece verilmiş hakların geri alınmasını istiyoruz dolayısıyla bütünleme sınavlarının geri getirilmesini talep ediyoruz.

Okulumuzda sadece Hukuk Fakültesi öğrencilerinin bütünleme sınavlarına girebilmesi adaletsizlik ve eşitsizlik yaratmaktadır. Daha eşit şartlarda eğitim görebilmemiz için  umarım sizler de bunun gerçekleşmesinde katkıda bulunursunuz..

Bütünleme sınavları hem zamandan tasarruf etmemizi hem de ekonomik olarak tasarruf etmemizi sağlıyor (du) (ailemiz'e kaldım demeden önce Büt'e girip bi deniyebilirsiniz :D ). Yaz okulu ücretlerinin ve yazın sıcağında okula gelmenin zorluğunu yaşamış biri olarak en azından şansımı bütünleme sınavından yana kullanmak istiyorum.

Bugün Mehmet Anıl imzanı bekliyor!

Mehmet Anıl Vural bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Şehir Üniversitesi Bütünleme Sınavları Geri Gelsin». Mehmet Anıl ve imza atan diğer 1.416 kişiye katıl.