Başarı

İSTANBUL ÜNİ. İLAHİYAT FAK. FORMASYON DERSİ VERSİN !

Bu kampanya 466 destekçi ile değişim yarattı!

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI (YÖK)'NIN 23.06.2017 Tarihli ve 75850160-104.01.07.01-43446 Sayılı yazısı uyarınca;

İlahiyat Fakültelerinin hazırlık, birinci, ikinci, üçüncü ve son sınıflarında formasyon dersleri verebilmesinin önü açılmıştır. Bu serbestlik doğrultusunda Marmara İlahiyat başta olmak üzere tüm yurtta ilahiyatlar öğrencilerine formasyona kayıt olmaması konusunda uyararak kendi formasyon derslerini ücretsiz vereceklerini açıklamıştır. Aynı şekilde çalışmaların Türkiye'nin en köklü Üniversitesi olan İstanbul Üniversitesinde, İlahiyat Fakültesinde de başlatılmasını ve son sınıf öğrencilerine bu seneden itibaren FORMASYON DERSLERİ verilmesini;

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Ak, Sayın Dekanımız Prof. Dr. Mürteza Bedir ve İÜ İlahiyat Fakültesi Senatörü, Kurulu ve Yönetiminden istiyoruz.

Bu dosyayı e-imzayla dolduran herkes bu dilekçemize ıslak imza atmış gibidir.

Saygılarımızla..

Bugün Engin imzanı bekliyor!

Engin Turanoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü: İSTANBUL ÜNİ. İLAHİYAT FAK. FORMASYON DERSİ VERSİN !». Engin ve imza atan diğer 465 kişiye katıl.