0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Cebeci'den gelen ekipler; biri ameliyatlı, üçü sağlıklı ve küpeli olmak üzere, İstanbul Üniversitesi Beyazıt Merkez Kampüsü'nün bahçesinde yaşayan, dört köpeğimizi bayıltarak barınağa götürmüştür. Olaya şahit olan ve engellemek isteyen öğrencilere, hiçbir mazur açıklama yapmayan ekipler, öğrencileri darp ve tehdit etmiştir. Tüm bunlar, okulumuza bağlı güvenlik ekiplerince gözlenmiş ve güvenlik ekipleri gerek köpeklerin gerek öğrencilerin maruz kaldığı şiddete ses çıkarmamıştır. Olayın ardından telefonla İBB Veterinerlik Hizmetleri'ne şikayette bulunulmuş, Cebeci'den köpeklerin alınma sebepleri ve güncel durumları sorulmuştur. Çelişkili cevaplar veren Cebeci, köpeklerin başka bir yere salınacağını söylemiştir.

Okulumuzun köpekleri ait oldukları yere iade edilsin! Cebeci'ye giden köpeklerin durumu, Cebeci'de sevgisizlik ve ilgisizlikten hayatını kaybeden Çıtır'a benzemesin.

Bugün Tuğba imzanı bekliyor!

Tuğba Karakaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Üniversitesi'nden Cebeci Hayvan Barınağı'na taşınan köpeklerimiz iade edilsin!». Tuğba ve imza atan diğer 324 kişiye katıl.