Petition Closed
Petitioning Isparta Belediyesi

Sokak hayvanlarının özellikle kış aylarında beslenme ve korunmasını istiyorum. sayglarımla! Nevin Güven

Isparta'da sokaklarda yaşam savaşımı veren kedi ve köpekler için belediyelerimizden 5199 sayılı yasa gereğini yerine getirerek, İzmir Konak, İstanbul Ataşehir belediyeleri örneklerinde olduğu gibi beslenmeleri için bir araç tahsis edilmesini, belli noktalarda besleme yapılmasını ve kışın soğuk havadan, yazın güneşten korunmaları için uygun görülen yerlerde kulübe, kapalı korunaklı alanlar oluşturulmasını talep ediyoruz.Karnı tok hayvanların sakinleşecekleri için bu konudaki şikayetlerin de azalacağını,  ilgililerin bu bağlamdaki taleplerimizi dikkate alacağını tüm iyi niyetimizle inanmaktayız. Isparta'da yaşayan canlarımız için siz de bir imza atın lütfen..

Nevin Güven

This petition was delivered to:
  • Isparta Belediyesi

Nevin güven started this petition with a single signature, and now has 183 supporters. Start a petition today to change something you care about.