Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Isparta Belediyesi

Isparta'da sokaklarda yaşam savaşımı veren kedi ve köpekler için belediyelerimizden 5199 sayılı yasa gereğini yerine getirerek, İzmir Konak, İstanbul Ataşehir belediyeleri örneklerinde olduğu gibi beslenmeleri için bir araç tahsis edilmesini, belli noktalarda besleme yapılmasını ve kışın soğuk havadan, yazın güneşten korunmaları için uygun görülen yerlerde kulübe, kapalı korunaklı alanlar oluşturulmasını talep ediyoruz.Karnı tok hayvanların sakinleşecekleri için bu konudaki şikayetlerin de azalacağını,  ilgililerin bu bağlamdaki taleplerimizi dikkate alacağını tüm iyi niyetimizle inanmaktayız. Isparta'da yaşayan canlarımız için siz de bir imza atın lütfen..

Nevin Güven

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Isparta Belediyesi

Nevin Güven bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 183 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Nevin imzanı bekliyor!

Nevin Güven bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Isparta Belediyesi: Sokak hayvanlarının özellikle kış aylarında beslenme ve korunmasını istiyorum. sayglarımla! Nevin Güven». Nevin ve imza atan diğer 182 kişiye katıl.