#Hol Kampı Ölüm Kampı#

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Terör örgütü YPG/PKK, Haseke'de işgal ettiği Hol Kampı'nda zorla getirdiği sivilleri insanlık dışı şartlarda barındırıyor...

çatışmalar'dan kaçan siviller bu kampta esir edildi.

Yerel kaynaklara göre, kampta şimdiye kadar, YPG/PKK zulmü ve olumsuz şartlardan ötürü yaklaşık yüzlerce çocuk, onlarca kadın ve  yaşlı hayatını kaybetti. Nazi kampları gibi Adeta

YPG/PKK  işgalindeki bölgelerde zorla silah altına alma, alıkoyma, tehcir, mülk ve arazilere el koyma, muhalif görüşteki sivil ve siyasileri kaçırma, okullarda militarist müfredat dayatma, azınlıklara yönelik şiddet gibi hak ihlalleri sık sık uluslararası kuruluşlar tarafından eleştiriliyor..

Pkk ye yakın avrupa medyaları kampı güllük gülistanlık olarak dünyaya servis etmekte

Ve Ypg pkk sevici avrupa ülkelerinden esirler için sözde kamp giderleri için yüklü miktarda para almaktadırlar..

Esir çocukları cepheye sürecek kadar aşşağılık olan pkknın zulmüne dur deme vaktidir.

Esirler güvende değilse hiçbir pkk ve pkk sevicide güvende olmamalıdır.

Onlar serbest bırakılana kadar her platformda onlarla mücadele etmeliyiz..

Hol kampında bu mazlum insanlar değilde hayvanlar olsaydı dünya ayağı kalkar dünya gündemine otururdu

Hayvanların zulümden kurtulmaları için bile yüzbinlerce imza kampanyaları düzenlenirken yanı başımızdaki öldürülen alıkonulan insanlar için neden sesimizi duyuramıyoruz?

Bacılarımızın ümmete mesajı:

“biz sizin El Hol Kampındaki kız kardeşleriniziz”

Sizden Allah için rica ediyor ve bize yardım etmeniz için sesleniyoruz. Allah size karşılıkların en hayırlısını versin. El Hol Kampındaki kız kardeşlerinize yardım edin. Sizden Allah Azze ve Cel adına yardım istiyoruz.

bize sunacağınız yardımdan başka bir şeye sahip olmamamız nedeniyle yardım için sesleniyoruz. Allah hayırlarınızın karşılığını versin. Allah sizi mübarek kılsın. Vallahi burada zulüm var. Kız kardeşlerinizi bu zilletten kurtarın.

Eğer bize yardım etmeye güç yetiremezseniz “Namazı kılın, zekâtı verin, Allah’a gönül hoşluğuyla ödünç verin. Kendiniz için önden (dünyada iken) ne iyilik hazırlarsanız Allah katında onu bulursunuz; hem de daha üstün ve mükafatça daha büyük olmak üzere. Allah’tan mağfiret dileyin, şüphesiz Allah çok bağışlayıcı, çok esirgeyicidir.”

Vallahi bizim buradaki halimizi görenin -eğer kalbinde islam ve iman varsa- kalbi parçalanır.

Hasbunallah ve ni’mel vekîl…