Doğrulanmış başarı
Kampanyanın muhatabı: İsveç Polis Teşkilatı ve 1 diğer muhatap daha

Lütfen bu arkadaşımıza yardımcı olalım. Kaos köpek ölmesin. İMZA LÜTFEN.

Kaos, Türkiye'de bir yabancı tarafından sahiplenilmiş ve sonradan ailesi ile birlikte İsveç'e gitmiş. Her canlı ile arası harika, sevgi dolu. Özellikle evin 4 aylık bebeğinin en yakın can dostu olmuş. Kaos'un uyutulup öldürülmemesi için sahibinin yardımına ihtiyacı var, mesajını aşağıda okuyabilirsin:

Sevgili köpeğim Kaos bir çocuğu kaza eseri ısırdı. O oyun oynadığını sanıyordu sadece. Çocuk salıncaktaydı ve Kaos onunla birlikte sallanmak istedi. Sonuç olarak çocuğun bacağına birkaç dikiş atıldı. Şimdi, çocuğun ebeveynleri köpeğimin ölmesini istiyorlar.

Köpeğime zihinsel bir test yapıldı ve köpeğimin çok iyi bir sonuç almadığını söylediler. Bu köpek benden daha önce hiç ayrı kalmadı. Hayatının sadece iki günü ayrı geçirdiğimiz zaman. Şimdi yaklaşık bir hafta geçti ve kaldığı yerde köpeğim test edildi. Hayatında ilk defa minimum insan ilişkisi ve yalnızlık ile mücadele etti. Nasıl köpeğimin mükemmel bir sonuç almasını bekleyebilirler? O harika bir köpek. O her zaman insanların arasında. Bebeğimle ve kızımla vakit geçiriyor ve bebeğim dört aylık. Bana telaşlanmamamı ve sadece çok ciddi problemi olan hayvanların uyutulduğunu söylediler. Benim köpeğim ciddi biçimde sorunlu DEĞİL!

LÜTFEN BANA YARDIM EDİN.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • İsveç Polis Teşkilatı
  • İsveç Konsolosluğu

alev gkck bu kampanyayı tek bir imzayla başlattı ve 40.716 destekçisi ile başarıldı. Önem verdiğin bir şeyin değişmesi için bir kampanya başlat.

Bugün alev imzanı bekliyor!

alev gkck bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İMZA LÜTFEN. Bu arkadaşımıza yardımcı olalım. Kaos köpek ölmesin.». alev ve imza atan diğer 40.715 kişiye katıl.