İLAÇLARIMI ALAMIYORUM LÜTFEN YARDIM ELİ UZATIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

BETA TELASAMİ HASTASIYIM  GÖZÜMDE DOĞUŞTAN OPTİK DİSK KAYMASI DEDIKLERI BIR HASTALIK VAR GÖRME SORUNU YASIYORUM  DOGUSTAN AYAGIM YAMUK BELIMDEKI KEMIKLERDE ZOR HAREKET EDİYORUM IS YAPAMIYORUM COK  6 YASIMDAN BERI IDARA YOLU ENFEKSIYONU VAR  AMA ÇÖZÜM YOK BEN HERGUN HASTANEYE GITMEKTEN TUKENDIM 5 YASINDA OGLUM VAR OKULA GÖNDEREMIYORUM ESIMIN DUZENLI ISI YOK BANA BAKMAKTAN CALISAMIYOR SIMDIDE BÖBREKLERIMDE VE BAGIRSAKLARIMDA CIDDI SORUN VAR   ILTIHAP VE KAN GELİYOR HERGUN ACILDEYIM    KULLANDIGIM ILACLARIN HADDI HESABI YOK BUGUNE KADAR YORULDUM ARTIK BORCLARIM  COK  ILAC ALICAK PARAMIZ KALMADI  CEVREMIZ YOK KIMSEMIZ YOK YARDIM ISTIYORUZ İLAÇLARIM COK PAHALI  KLONOSKOPIYE GIRCEM DOKTORUMUN ISTEDIGI ILACLAR 200 TL  LUTFEN YARDIM ELI UZATIN GITMEDIGIM YER KALMADI COK KÖTÜYÜM BU İLAÇLAR DISINDA BIR COK HASTALIGIM DAHA VAR DIS TEDAVIMI OLAMIYORUM DOKTOR 2500  ISTIYOR AMELIYAT ICIN  DESTEK OLURMUSNUZ LUTFEN .