Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 1 diğer muhatap daha

İklim değişikliğine karşı acilen harekete geçin. 2050 yılına kadar %100 yenilenebilir enerji hedefi koyun.

İklim değişikliği, günümüzün en büyük ahlaki mücadelelerinden birisi. Bu tehlike dünyamızın ve insanlığın geleceği için büyük bir tehdit oluşturuyor. İklim değişikliğinden en çok etkilenecek olanlar ise fakir ve korunmasız olan insanlar. Çocuklarımızın ve sevdiklerimizin geleceği tehdit altında. Şu an yerel, ulusal ve tüm dünya olarak hepimizin uyanıp, harekete geçme zamanı.

İnanç ve diğer ahlaki değerlerle, iklim değişikliğine karşı harekete geçmenin bir zorunluluk olduğuna inanıyoruz.

Siz liderleri, iklim değişikliğine neden olan tehditlere karşı acilen harekete geçmeye ve 2050 yılına kadar %100 yenilenebilir enerji hedefi koymaya çağırıyoruz. Küresel sıcaklık artışını geri dönülemez nokta olan 2 derecenin altında tutabilmek, karbon salımını sıfıra indirmek, sürdürülebilir kaynaklara yatırım yaparak, gelişen ve dengeli bir dünya için bu adımı atmalıyız.

Biz, dünyamızı ve birbirimizi koruyup kollayarak, mutluluk ve uyum içinde yaşamak için üzerimize düşeni yapacağımıza söz veriyoruz.

Hep beraber, daha iyi bir yaşam için korkusuzca harekete geçelim.

Türkiye'den başka bir ülkede yaşıyorsanız, yaşadığınız ülkedeki kampanyaya aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Cumhurbaşkanı
    Recep Tayyip Erdoğan
  • Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri
    Ban Ki-moon

Prof. Dr. Mehmet Görmez bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 337.005 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Prof. Dr. Mehmet imzanı bekliyor!

Prof. Dr. Mehmet Görmez bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İklim değişikliğine karşı acilen harekete geçin. @RT_Erdogan @BanKimoon_amdg @UN». Prof. Dr. Mehmet ve imza atan diğer 337.004 kişiye katıl.