İkea'nın gerçek inek postu kullanmasını engellemek için bir imza da siz atın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

İkea ürünü olan ve hem mağazasında hem de internet satışında görebileceğiniz KOLDBY ürününde İnek derisi kullanıyor.  Mağaza ve internet mağazasında görebileceğiniz üzere ürün ile ilgili yapılan açıklamada :

"İnek derisi doğal olarak dayanıklıdır, yıllarca kullanabilirsiniz.Deri üzerindeki izler, renk ve ölçü farklılıkları derinin karakteristik özelliğidir ve bu da inek derisi halıların her birini farklı kılar.” İfadeleri bulunuyor.

Ürünün malzeme açıklamalarında ise SIĞIR DERİSİNDEN başka herhangi bir açıklama yok. Hiçbir insanın dekor için derisi yüzülerek kürkü çalınan hayvanların postuna ihtiyacı yoktur.  Kampanyaya imza atarak bu suça ortak olmayabilir ve İKEA’NIN ilgili üründen elde etmiş olduğu kârı barınaklara bağışlamasına katkı sağlayabilirsin.

İLGİLİ ÜRÜN:https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ev-tekstili/halilar/buyuk-boy-halilar/f70449/inek-postu.aspx

Bugün kadir imzanı bekliyor!

kadir demiray bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İkea'nın gerçek inek postu kullanmasını engellemek için bir imza da siz atın». kadir ve imza atan diğer 1.651 kişiye katıl.